Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ХДИ: Коледата идва и -15% и за каското

И последно от ХДИ за днес. Коледно предложение има и каско потребителите. Валидно е то днес до средата на януари 2013г. Преференциите за периода са две: повече отстъпки при втора полица към ХДИ и по- ниско доплащане за разширение на покритието за чужбина. И подробностите:

-15% за леки и лекотоварни

Ако вече сте били клиент на ХДИ по каско, знаете, че втора застраховка дава право на 10% отстъпка по каско. За коледа офертата на ХДИ е с допълнителни -5%, при условието втората валидна полица да е гражданска отговорност?, имущество или злополука на местата в автомобила.

Какво значи това за крайното число? Добро от към цена предложение за коли между 4 и 6г. и по- старите с ниска застрахователна сума. Отбелязваме колите ветерани, специално, защото границата при ХДИ за минимална премия е 150лв. (най- ниския лимит за пазара).

Предложението е само за пълно каско на леки автомобили и товарни до 3,5т.

Двойно по- ниско доплащане за чужбина

Каското на ХДИ при стандартни условия е с покрити е за България. В периода на коледно-новогодишната промоция доплащането за чужбина е наполовина- 20% върху премията по полицата.

И още за каското на ХДИ

Ако не познавате този продукт на ХДИ, подробностите не са излишни. Условията не са различни от стандартните на пазара. Избирате между четири клаузи:

  • Пожар и природни бедствия
  • Частичното каско към горните добавя и щети при ПТП
  • Кражба и грабеж
  • Пълнота каско- покрива изброените до тук, злоумишлени действия на трети лица и щети на паркинг.

Условията са без „скрити дефекти” като самоучастия и подлимити.

Интересното, което няма да видите при каското на друг застраховател, е правото на отстъпка, срещу аларма. Имате право на такава до 10% от цената, но не повече от 30лв. Сещате се, че ако не пазите фактурата няма как да удостоверите цената, от там и правото за тридесет лева по- малко.

Друго особено е ограничението в стойността на допълнителното оборудване. Застраховаемо с лимит от 20% върху оценката на колата, но при стойност над 300лв е на разрешителен режим.

? За БВМ-тата вече ви казахме.

Броко новини