Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ХДИ: Нов минимум при цената при годишната полица за чужденци. Имуществото с 30% промо отстъпка

Според офертите на застрахователите, не само вече е по- изгодно да си посрещате гостите, но и е добре да се задължат дълго. Защото за цената на годишната задължителна полица с покритие на медицински разноски имаме ново специално предложение.

157,40 е новото ниско ниво за медицинска застраховка на чужденци

Предложението е на ХДИ и ще остане в сила до 31.10.2014г. Спец цена се предлага само за годишни полици. Важи и при подновяване, но ако по текущата застраховка не са предявявани щети. Разликата спрямо стандартните условия на компанията е значителна- около петдесетина лева.

За сега като че ли друго по изгодно предложение за годишна полица няма (дано не пропускаме някой застраховател). Следващата най близка оферта е за над 180лв.

На ход и е традиционната промоция на ХДИ за застраховка на домашно имущество

30% намаление при имуществените полици

Традицията не е това което беше, дори и при ХДИ! Стандартът "-20%, -60% и подарък" този сезон е на твърдите -30% и подарък, независимо от продукта. Имате време до края на септември (30.09.2014г.) да се порадвате на офертата на ХДИ за застраховка на имущество. Важи за два от трите възможни продукта. Уви покритието на първи риск (Застраховка на дома), която ви показваме онлайн си остава по тарифа, без каквито и да е промо коментари.

За сметка на това пък „Пожар и природни бедствия“, „Щети на имущество“ и „Домашно имущество и злополука“ са с пълното право на намаление. Под едно условие обаче! Полицата да не е сключена в полза на банка кредитор.

Минималната премия пак е 10лв, като при над 100лв може да се разсрочва на до 6 вноски.

Имате представа вече от условията

Нашият фаворит с портфейла на ХДИ за домашно имущество е полицата със злополука в името. Тя е единственият продукт на пазара, с който можете да застраховате и разхода за изтеклата вода при ВиК аварии (клауза Ж). При всички останали компании обезщетението е само за преките щети и разхода разкриване на аварията.

И накрая подаръка. Предоставя се само по фаворитната ни полица. Ако премията е над 50лв. ще ви покрият и разходите за нова лична карта и шофьорска книжка, ако бъдат откраднати.

Нали не сте забравили!

Която и компания да изберете, с който и да е продукт за застраховка на имущество е в пъти по- добре и никаква!

Броко новини