Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ХДИ: Омайваща оферта за гражданска отговорност. Каското отново на -20% до края на март

Е, момичета и момчета докато все още КФН не ни забранява да ви предлагаме гражданска отговорност онлайн (щото се канят да ви резнат правото докато седите на топло, приятно и информирано да си избирате гражданска отговорност, с проекта на нов Кодекс за застраховането) да ви зарадваме.

ХДИ са вече с омайваща оферта за гражданска отговорност

Цените паднаха

Няма да смятаме с колко падат, имате си калкулатор за сравнение. Ще кажем само, че за възраст между 25 и 30г. на собственика, трудно ще намерите по- изгодно предложение. Факт е за цялата страна, с изключение за областите около мостовете на Дунав- Русе, Разград, Силистра, Добрич и Видин, Враца,Монтана. В това новост обаче няма. Тези региони традиционно са ценово особени при ХДИ.

Разсроченото плащане е без разлика в цената

Колкото на една, толкова и две и четири вноски. Застрахователят е вече безразличен в цената към това как предпочитате да плащате премията.

Зелена карта за Турция, Македония или за двете

Модерната за пазара тенденция имате вече и при ХДИ срещу станалите класика 5,10лв. за страна. Заявявате, че искате това покритие на въпроса „За кои страни да бъде валидна вашата гражданска отговорност“. В зависимост от заявеното, имате незадраскан сертификат за тези трети държави членки на споразумението зелена карта.

Има едно съображение в плюс при ХДИ. Ограниченото разширение за трети страни може да се ползва и при разсрочено плащане. Всяка зелена карта обаче се плаща всеки път. Удобно е, ако пък няма да пътувате периодично през годината. Доплащате само при нужда и за където искате.

Краткосрочна зелена карта

Втората екстра при разширението на покритието е възможността на ползвате карткосрочен сертификат- зелена карта за всички страни, но за 15 дни. Цената е левче на ден + данъка. И няма ограничение колко пъти през валидността на полицата може да се поиска.

Промоцията по каско започва отново

Изтеклата през ноември кампания се връща пак на дневен ред. Условията на продукта са непроменени.

Има доста причини да се вгледате в каското на ХДИ. Като почнем от минимална премия от 150лв., без долна граница в премията за право на доверен сервиз и свършим с тарифно число от 5,6% за коли до 14г.

Разликата в цената, спрямо стандартната тарифа, е точно 20% в минус. (Обзалагаме се, че крайното число ще ви се види доста атрактивно.) Имате и 7% намаление на гражданската отговорност с покритие трети страни, ако каското е при този застраховател.

Срокът на каско промоционалната кампания е до 31.03.2015г.

Но да се върнем към

гражданската отговорност на ХДИ, с малко лично впечатление.

Точно преди коледа наш клиент пострада от застрахован по гражданска отговорност в ХДИ. Заведохме щетата в ликвидационния център на ул. Козлодуй. Какво видяхме:

  • Завеждане на претенция- бързо, без грам коментари (щото има такива при някой компании!)
  • Време за обработка на претенцията- точно 3 дни! Не се шегуваме, точно толкова отне от завеждането на щетата до СМС-то, че парите са готови за плащане.
  • Размер на обезщетението- достатъчно.

Убедени сме, че служителителят не разбра, че клиента си ходи с брокера. Явно е политика.

Благодарим за чудесната работа! Браво колеги!

Броко новини