Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ХДИ: С 8% по евтино за планинска застраховка

И преди да сме стигнали до пожеланията за Коледа, още една промоция.

Планинската застраховка на ХДИ е промоционално по-евтина

Разликата е около 8% надолу. Специалните цени можете да ползвате от 22.12.2013 до 21.04.2014г. Полицата може да се сключи и за по- кратки периоди- седмица, две или месец, два. За преференциалната тарифа обаче е ограничен избора на застрахователни суми. Опциите са само две 1000лв и 2000лв. Ако това число не ви допада при стандартни условия отговорността на застрахователя може да бъди и до 5000лв.

Хубавото на планинската застраховка на ХДИ е, че е с безкасова ликвидация. При събитие разноските за спасителни операции застрахователят плащат директно на Планинската спасителна служба.

Както при други сходни продукти, основното покритие е на спасителни и медицински разноски. Към тях можете да добавите покритие за стандартните рискове по злополука- смърт, трайна и дори времена неработоспособност.

До 20% допълнително намаление за семейства или групи

Ако сте планирали ските с компания, задължително направете групова застраховка. Излиза с 20% по евтино. За семейните полици отстъпката е до 15% в зависимост от броя на децата.

Припомняме и другите актуални, не само промоционални предложения

КюБиИ- полицата е с безкасова ликвидация и на преференциални цени за целия ски сезон. Максималният лимит е до 5000лв.

Уника- текущата цена е почни наполовина от стандартните. Получавате и подарък от спасителни разноски с хеликоптер при лимит от 3000лв. Покритието може да бъде разширено и за екстремни спортове.

Армеец- луксозната опция за любителите на екстремни спортове. Не казваме скъпа, а единствената на пазара при която можете да избирате лимит на разхода за хеликоптер над 3000лв. (смятайте го правилно цената на Планинската спасителна служба е 1500лв на час).

Изгодни предложения има. Не пропускайте и застраховката при подготовката на празника.

Броко новини