Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Интерамерикан: Гражданската стигна 4 400 лв.

От днес 14.11.2011г. с новите условия за гражданска отговорност вече имаме нов ценови връх за базовата премия- 4 400лв. Извън голямото число в тарифата има и други интересни промени.

Става по- скъпо за чужбина

Както казват медиите в последните дни- цените тръгват нагоре. За сега само за риска извън България. Премията с покритие за всички страни членки на споразумението зелена карта е средно с 16% по висока за леки коли, 26% за товарни и почти 40% за автобуси.

Цените с включена отстъпка за България остават почти без промяна да леки и лекотоварни МПС. Гражданската за тежките коли е с над 15% по скъпа за страната. При автобусите повишението достига до 28%.

Малките коли са до 1,6

Най- евтината тарифна категория е вече до 1,6 кубика. Така Интерамерикан стигат до най- ниското число за 1,6 за страната от 160,96 лв.

Нова тарифна категория „Градски автобуси”

Без значение на местата по цени са сравними с пътническите над 40 места. Нямаме представа за причината да се появи такава категория. В София, една фирма прави всички градски превози, но… явно за страната търсене има.

Отстъпки и надбавки

Остават без промяна.

Не пропускайте!

Интерамерикан дават бонус при подновяване без щети. Ако подновявате, отбележете го на въпроса за текущ застраховател по ГО в нашия въпросник. Носи 10% отстъпка от цената.

Броко новини