Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Интерамерикан: Гражданската отговорност за 2013г. на 4890лв за влекачи

Ай, ай, ай колеги от Интерамерикан, защо ни разваляте прогнозите?! :)

Не бива да сме недоволни обаче, защото караме МПС-та със софийска регистрация, а там промените са в посока на допусканията.

Новината не е от днес, а от 20.10. но... някои рискове са неуправляеми. Важното! Имаме ново най- голяло число за гражданска отговорност.

4890 е вече най- високата базова цена за влекачи

Интерамерикан не изменят на себе си. Година по- рано ни показаха доскорошния максимум по тарифа. Цената е със зелена карта и разбира се подлежи на отстъпки. Но дори и да платите еднократно и да подновявате за поредна година без щети, премията не пада под 4188лв.

Извън максимума , промените са две- цени и Кюстендил. Като премията при новите условия е различна само за гражданската отговорност на леки и товарни коли, товарни ремаркета и влекачи..

Стана леко по- евтино за някой софиянци

С до 20лв за леките коли. Промяната обаче засяга само сегменти в които до сега Интерамерикан не са показвали особен интерес (над 1600 кубика). Трудно ще забележите разликата. Офертата на застрахователя не влиза в първите пет (по цена) предложения. Същият ефект има и промяната със -7% в цената за ГО на лекотоварните автомобили. Тежкотоварните коли обаче тръгват нагоре със скромните 5% в плюс.

Извън София става малко по- скъпо, особено около Кюстендил

Промяната пак е лека, с до 6лв. и засяга същите категории МПСта. По- крайно е само Кюстендилци, които вече са групата на средно рисковите региони. Да караш с регистрация КН е вече със средно 10лв отгоре.

Интерамерикан остава оферта

Въпреки поскъпването, Интерамерикан остават оферта за 1,6 на трети регион, но вече само при лица от 25г. до 29г.

Гражданска отговорност за 2013г.

И да ви харесва числото на Интерамерикан за ГО, ще трябва да почакате. Може да се подновява само с до 20 дни по- рано. Докато чакате да дойде времето- сравнявайте?.

Броко новини