Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Къде остава евтино за гражданска отговорност до края на февруари?

Започваме седмицата на любовта и виното с много настроение. Не би могло и да е иначе. Все още имаме горещи оферти за подновяване на гражданската отговорност. Затова напомняме подробностите. Нали не искате да изпуснете добрите оферти докато ги има!?

Къде е по- изгодно за гражданска отговорност до края на февруари??

До края на месеца са валидни промоционални оферти на четири компании. Ценовата преференция е само за определени сегменти, но определено заслужават внимание.

Булстрад- по ниска цена за възраст над 40г.

Офертата за възраст40+ сваря цената за гражданска отговорност с до 6лв при еднократно и до 12лв при разсрочено плащане на премията. Промо предложението е валидно само за леки коли (само на физически лица, защото при юридическите възрастта на обичайния водач е без значение) до 2000 кубика.

Гражданската отговорност в Булстрад има две основни предимства спрямо всички останали компании.

  • Базовата цена е за България и ЕИП. Т.е. по застраховката няма отстъпка за управление на превозното средство само на територията на страната. Срещу една цената управлявате МПС-то без доплащане във всички страни на Европейския съюз.
  • Имате две безплатни разширения на покритието за трети страни. До два пъти през срока на полицата получавате две безплатни зелени карти от по 15 дни. Условията да ползвате и тази екстра на гражданската отговорност в Булстрад е премията да е платена еднократно и застраховката да е сключена с територия на управление „България и ЕС”

?Булстрад: Ваканцията в чужбина, без пари за колата.

ДЗИ- По- евтина гражданска отговорност за над 45г.

Цените на ДЗИ са сред най ниските за коли до 1600 кубика. Разликите в премията за полица на лице над 45г. са с до 73лв надолу. Отнасят се обаче само при ползвана отстъпка за управление на територията на страната.

?ДЗИ: Над 45г. По- специално евтини по гражданска отговорност

При гражданската отговорност на ДЗИ няколко съображения са от значение

  • Носи отстъпки по каско. А за каското на ДЗИ не веднъж сме казвали добри думи. Ако пък вече сте избрали тази компания за каско застраховател, можете да ползвате допълнителни отстъпки по гражданска отговорност.
  • За физически лица има разлика само, ако сключвате задължителната застраховка със зелена карта. За юридически лица правото на преференция за комплексно застраховане е валидно винаги. Стига до 35%.
  • Ако полицата е сключена на по ниските цени за България, можете да разширите покритието за всички страни, членки на споразумението зелена карта краткосрочно. Срещу доплащане е, но цените са между 15-20лв.

?Какво е краткосрочна зелена карта и кои компании я предлагат?

Уника- по ниски цени за физически лица, без значение на възрастта

Промоционалните цени са по- ниски със средно 4,5%. Разлика има при всички начини на плащане на премията и може да се ползва от лица на всяка възраст. Офертата на Уника не води до най- ниска премия, но! съобразете избора си с една особеност.

  • Гражданската отговорност в Уника може да се плаща разсрочено и при издаден сертификат зелена карта.

?Уника: По- евтино за България по гражданска отговорност до края на февруари

Виктория- коледните цени остават на тарифа до края на февруари

Най- евтино е за физически лица над 45г. С това предложение за страната Виктория остава с най- ниската цена за гражданска отговорност за почти всички категории леки автомобили.

При Виктория имате и две безплатни зелени карти от по 15 дни. Съображенията за този застраховател

  • Ако полицата се плаща еднократно сроковете на двата сертификата могат да се застъпват. Т.е. разширението на покритието може да бъде до 1 месец.
  • Ако плащане разсрочено, имате право на безплатен сертификат без доплащане на дължимите вноски. Условието е срокът за който е платена полицата да е повече от 15 дни.

?Виктория: Оставане на евтина гражданска отговорност за България

Важното!

Полицата при всички промо компании може да бъде подновена с до два месеца по- рано.

Сравнявайте цените и спестявайте от разхода за гражданска отговорност?

Броко новини