Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: Нови цени за гражданска отговорност на леки коли

Десет дни след повишението на цената за гражданска отговорност на товарни коли, Лев Инс обяви нови цени за полицата и на леки автомобили. Покачването е ниско и засяга само МПС-тата над 1500 куб. см. За тях премията при еднократно плащане е с 16лв до 23 лв. по- висока.

По- скъпото е и изгодно?

За сметка на по- скъпата еднократна цена завишението при разсрочено плащане е намалено: от 10лв. на 5лв. Компанията има еднаква цена за полицата, независимо от броя вноски.

Вторият плюс на гражданската с Лев Инс е възможността застраховката да бъде плащана на две, три или четири вноски. Компанията е след малкото на пазара с конкурентни цени за разсрочено плащане. При почти всички застрахователи гражданската на вноски е с 10% до 20% и повече процента завишение.

Останалите тарифни условия остават без промяна.

Отстъпка за страната.

Варира от 30лв за леки коли, мотоциклети и багажни ремаркета, до 200лв за тежко товарни автомобили.

Без оскъпяване за възраст, шофьорски стаж и регион.

Лев Инс са една от малкото компании на пазара с не сегментирана тарифа. Цената за гражданска отговорност е една за превозните средства, независимо от региона на регистрация, възрастта на собственика или опита му зад волана.

Не бива да се пропуска и факта, че традиционният каско застраховател предлага между 5% и 15% отстъпка по каско застраховката при сключена гражданска отговорност на същото МПС.

Ако сте млад шофьор, предпочитате да плащане на вноски или Лев Инс е Вашата компания за каско, цената за гражданска отговорност ще ви направи впечатление!

Новите цени са вече онлайн.?

Броко новини