Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: Още месец на промоция по каско

Стига сме бърборили за особености на покритията. Каското работи при всички. Няма компания, която да не плаща адекватно по доброволна застраховка. Има ли го в общите условия – има го и по сметка при нужда.

Време да правим разлика и в другите детайли. Ц, ц, ц, не е цената! Защото по каско специално, човек взима точно това за което плаща при сключване. Та, да направим и другия поглед

Защо Лев Инс за каско?

Връщат адекватни оценки

Ако следите вторичния пазар на коли, ви е ясно, че тенденцията в цените е възходяща. При това от повече от година. МПС-то се оказа актив и въпреки очакванията акумулира стойност. Т.е. стойността на една кола днес, при равни други условия, е по висока от тази преди половин или една година.

Ако сте свикнали сумата за каско да намалява спрямо тази от миналата година – не е на добре! Защото в най - лошият случай при тотална щета, обезщетението няма да е достатъчно за подобна кола. Застрахователите го знаят, но има и компании /особено тези с българския софтуер за оценка на стойността или механичното овехтяване при подновяване/, които предпочитат да избягват трудното обяснение към клиента, що така се случва, и по важното що не е добре да бъде така. Та от тази гледна точна Лев Инс правят добро впечатление.

Мобилната ликвидация работи

Ако ви харесва при събитие, застрахователят да ви идва на крака, няма по - добър избор от Лев Инс за каско. Преценяват го за всяко събитие, но спрямо всички други на пазара, са активни. Да не кажем и, че са по - бързи от полицията, че ще е прекалено субективно.

Имобилайзерите под наем за срока на полицата, няма да ги споменаваме. За доста марки и модели ги изискват и при по ниски суми, спрямо средното за пазара.

Но да се върнем към промоцията. До 30-04-2023г. остават специалните условия за нови клиенти и коли, различни от леки. На разположение са:

Две 10-ки и една 6-ца

Отстъпката за нов клиент е -20%, при стандартни -10%. Максималния размер на допустимите намаления е с 10% по висок за МПС-та, различни от леки.

Имат и приложение за ликвидация! Задължително се вглеждаме вече в онлайн услугите на всички застрахователи. Нямаме преки впечатления как работи при Левчето, но обещават плащане до 5 дни за щети пуснати от там. Линк за приложението се получава при уведомление 0800 15 333. Имате ли каско там, не пропускайте проверката! Всичко онлайн е бързо и по – удобно.

И за малко да пропуснем шестицата. Каското може да се плаща и на 6 вноски. За индивидуални полици, това го няма при никой друг застраховател.

Броко новини