Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: Подновяването на гражданската отговорност с ново измерение

Подновяването на гражданската отговорност в Лев Инс от днес струва с 5% по- малко за собственици на леки лекотоварни МПС-та. Разликата определено ще ви впечатли, защото с нея цените за определени тарифни категории падат под емблематичните 150лв. и за физически лица на възраст над 25г. предложението е най- евтиното на пазара. По- интересното е друго.

Подновяването не е задължително да е при същия застраховател, за да носи право на отстъпка

Тествахме числата. Въпреки обичайното разбиране на понятието подновяване, системата на застрахователя дава новата отстъпка във всички случаи, независимо от това къде е била предходната полица. Затова приемаме, че правото на преференция важи винаги, когато от изтичането на последната сключена гражданска отговорност за съответното МПС не са минали повече от 12 месеца, независимо от това в коя компания е била.

Задължително отбелязвайте текущия си застраховател по гражданска отговорност! Ако имате такъв- посочете го. Само така ще ви покажем цената с включена отстъпка за подновяване.

Възраст 25+ е особена с още един детайл. Плащането на вноски също не води до оскъпяване. Правилото е валидно за до 4 вноски. Знаете, че традиционно при Лев Инс полицата гражданската отговорност може да бъде сключена и на 6 или 12 вноски. Оскъпяването при допълнителното раздробяване на премията е приблизително колкото е сумата от цената на стикерите.

Имате числата, действайте. Горещите оферти не остават дълго.

Броко новини