Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: Пролетни отстъпки по имуществени застраховки. Цените падат с до 35%

От толкова промени с цените на гражданската отговорност (козметично пипнахме цените на Булинс и Олимпик, и малко по- смело тези на Виктория ) не остана време за далеч по приятната страна на застраховането- имуществото. И сме на път да пропуснем две важни разлики, които са факт от понеделник:

  • имуществените полици на Лев Инс са с промоционални намаления, а
  • ДЗИ представи изцяло обновен (дори и по име) продукт за грижата за дома.

За това поред:

Имуществените полици на Лев Инс с до 35% по евтини до края на май

Промоцията вече тече и ще остане в сила до 31.05.2014г. Предложението за по- изгодни цени от този застраховател се отнася за всички негови продукти, предназначени за домашно имущество- Пожар и природни бедствия, Щети на имущество, Мега протект и Домашно имущество.

За непознаващите офертите на Лев Инс- първите два са голямата имуществена полица (пожар и кражба). Промоционалното намаление при нея достига до -35% при еднократно плащане на премията. При стандартни условия такава редукция можете да получите само ако Лев Инс е вашия застраховател за колата и къщата през последните години и не сте го занимавали с щети. Базовите цени са леко по- ниски от тези на съпоставими продукти, така, че разлика в минус от една трета не може да не ви впечатли. Да добавим и че, имуществените полици на Лев Инс са единствените на пазара при които покритието риска тероризъм се предлага без каквито и да е други особености. Търсите защита точно от тази опасност- нямате голям избор. За физически лица и средни фирми намирането на покритие за тази опасност и повече от абсурд.

По- интересни за нас са полиците на лимит с покритие на първи риск. Последните две са такива, като Мегапротект е по- новият.

20% пролетно намаление за имуществените полици на първи риск

Интересни ще са и за вас, защото на момента вече можете да видите колко струва!

Онлайн при нас виждате само Мегапротект на Лев Инс. Простата причина е, че ни харесва повече, защото

  • Има широк интервал за избор на застрахователни суми.

При недвижимото имущество варират от 10 000 до 100 000лв. Движимото е ограничено до 10 000лв.

  • Предлага покритие на всички обичайни имуществена полица за дома, рискове- пожар, природни бедствия, аварии, земетресение.

В допълнение на тях обаче имате добавка на рисковете „загуба на доход от наем“ и „разходи за алтернативно настаняване“. Лимитирани са до 5% от застрахователната сума на недвижимото имущество, но ги получавате и при минималната комбинация от рискове. Покритие на тези разходи се предлага при лимитирана полица и при част от другите застрахователи, но е срещу изричен избор и допълнителна премия.

Втората интересна особеност са по- екстравагантните за имуществена полица рискове. Опциите са две и се избират допълнително.

  • Медицински разноски при пътуване в чужбина

Ако не по удобно, то поне излиза по- евтино да се добави към имуществената полица. Лимитите са приемливо високи- до 30 000 евро. Може да се направи за повече от едно лице. Покритието е стандартните медицински разноски при злополука и остро заболяване. Има и асистанс.

Ограниченията обаче са две- максимален престой зад граница до 30 дни за срока на полицата и задължението преди излизане в чужбина да информирате застрахователя с и-мейл.

  • Битова злополука

Добавката на този риск е удачна, ако покрай къщата ви се мисли и за хората в нея. Извън домакинството, застрахован е и всеки, който поканите на гости. Покритието освен за смърт и трайна неработоспособност е и за временна нетрудоспособност и разходи за медикаменти.

Готови сте за сравнение. Имате цените.

Броко новини