Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс се отказа от ниските цени по гражданска отговорност. При ДЗИ изчезнаха преди да са се появили онлайн

Каква драма, каква драма гледаме от петък насам…. А-ха да ви пуснем още по на евтино по гражданска отговорност и подготовката се провали. Какво се случи?!

ДЗИ отложи промоционалните си условия по гражданска отговорност

В петък компанията обяви нова кампания по задължителната застраховка. Извън традиционно впечатляващата комбинация на „отстъпка за България“ и „зелена карта за Турция“, цените за физически лица, в определен възрастов интервал, удряха ново дъно. Късно вечерта обаче застрахователят ни уведоми, че влизането в сила на преференциалното предложение се отлага. Дали отново ще дойде на дневен ред ни е трудно да прогнозираме. Вероятната причина за решението- също.

Няколко часа преди ДЗИ да отложи въвеждането на новите тарифи, Лев Инс върна старите числа.

Монтанско отново специално по гражданска отговорност при Лев Инс

Извън преференциалните цени само за регистрации М, Лев Инс върнаха ценовите си условия от преди драстичното поевтиняване. Разлика от старите условия обаче има!

Цените се върнаха но старите нива, но отстъпката за България не. По- ниската оферта остава за задължителните по кодекс страни. Ако искате зелена карта (да се чете разширение на покритието за трети страни) се доплаща.

Излишно е да ви напомняме, че за задължителните страни зелена карта не ви трябва. Няма граничен контрол и не се изисква при проверка. На неразбиращите кирилица други Европейци пояснете, че българският е официален европейски език, а нашето законодателство, както и тяхното е синхронизирано с изискванията чл. 2 на Третата моторна директива.

Няма да ви отегчаваме с числа, можете да си смятате онлайн.

Особености на полицата по гражданска отговорност при Лев Инс

Факт е, че колкото и да ви обясняваме какви права имате, съвсем различно е като ги получите черно на бяло. Полицата на Лев Инс при ниската цена е валидна за всички задължителни страни. Досадно обаче, ако не искате зелена карта, в текста стои територия на управление- България. Което на практика декларирате дори и да не искате, ако не очаквате сертификат. Този факт няма никакви последствия нито за валидността, нито за каквото и да е доплащане ако пътувате из задължителните страни. Напълно излишно е. Помолихме застрахователя да го коригира. За сега без резултат, явно само на нас ни прави впечатление…

Интересното обаче като че ли все още предстои.

Булинс и Олимпик все още не са коментирали нищо около нови цени, а остават оферта за доста широк кръг леки автомобили. Преференциалните условия на Армеец остават за сега до края на април.

Броко новини