Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: Влекачите подскочиха с 200лв за задължителния обхват по гражданска отговорност

Не минаха и два дни и Лев Инс поизравни цената за гражданска отговорност на влекачите с по- високата на ОЗК. Новото число се отнася само за задължителния обхват. Разширеното покритие (това с неизбежната зелена карта) остава без промяна.

Другите промени в цените на Лев Инс за гражданска отговорност

По- скъпи стават и тежките товарни. Разликата е точно 50лв и се отнася пак само за задължителните страни.

За радост на крайния потребител, въпреки обичайните за сезона слухове за постъпване, други промени няма. Цените за гражданска отговорност при леките коли остава същата. Ако помните и от началото на август при Лев Инс има допълнителна преференция от 3% за плащане на полицата на една вноска.

Хубавото на гражданската отговорност в Лев Инс

Този застраховател е безразличен към възрастта на собственика или обичайния водач (питаме за него задължително, ако собственика е физическо лице и няма шофьорска книжка). Без значение за цената е и опитът зад волана. Може да се плаща разсрочено, дори и до 12 вноски, ако ви се стържат стикери от предното стъкло ежемесечно.

Имате цените. Посравнявайте на воля.

Все пак няма друго предложение с цените на всичките 15 застрахователи с оферти на дребно за гражданска отговорност. Търсите ли ниска цена, едва ли ще я намерите другаде! Пък и при този студ и безплатната ни доставка, кой обикаля по офисите да търси застраховки?!

Броко новини