Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: Внезапна промоция изтъни цените за гражданска отговорност

Изненадата на деня е не само неочаквания сняг, но и промоцията на Лев Инс за гражданска отговорност. Валидна е от 05.04. до 04.05.2015г. Като интересното е не толкова, че я има, колкото, че

Лев Инс вече СЕ впечатляват от възрастта на собственика

Да кажем ли, че бастионите падат?! Защото остана само Булинс при които броят празнувани рождени дни е без значение. Между другото точно там е акцента на промоцията на Лев инс. Отнася се само за физически лица, собственици на леки и лекотоварни коли.

сравни сега

Граничните възрасти са станалите вече класически за пазара 25+ и 45+. Ако броят на празниците не ви стига, новите цени за гражданска отговорност няма да ви харесат много, защото са лееееко по- височки от досегашните. Но пък, ако сте поулегнали малко, не може да не се впечатлите!

Няма да досаждаме с метрики- имате си калкулатор за сравнение.

При доста тарифни категории офертата на Лев Инс е ако не първа, то сред първите три.

По- натрачивият ефект обаче е за феновете на вноските. Знаете, този застраховател винаги е бил толерантен към плащанията на парче.

Гражданската отговорност на вноски се изравни с тази на еднократна премия

Промоционалното предложение върви с още една екстра. Плащането на вноски не оскъпява застраховката. И ако за еднократна гражданска отговорност Лев Инс не успеят да ви грабнат интереса, то за две и повече вноски ще го направят.

Къде да гледате при гражданската отговорност на Лев Инс

Извън цената и безплатното делене на премията, при Лев Инс нямате много възможности ако ви потрябва разширение на покритието. Избирате само между задължителните и всички страни. За да вземете трети страни обаче, не изискват от вас да погасите оставащите вноски. Имате еднократната премия за пълна зелена карта, а основната полица продължавате да плащате, както сте уговорили при сключване.

Сертификатите се плащат. 1,63 е административната такса, която върви с всеки принтиран зелен картон. Дори и при този за задължителния обхват.

Гражданската отговорност на Лев Инс можете да разкрасите обаче с доста допълнителни застраховки. Освен стандартната злополука, можете да добавите и асистанса за пътуващи (Активна грижа- позната от рекламата с хеликоптера) или пък мини каското Практик (при което за 5лв имате асистанс и за колата).

Качили сме цените, избирайте на воля.

Броко новини