Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Лев Инс: За застраховката на дома годината вече има 14 месеца

Определено няма да намерите по- добро време за застраховка на жилище от Коледа. Предложенията са доста, а цените ниски. Към Армеец и Дженерали ще добавим и Лев Инс с малка полица за къщата.

Годината вече има 14 месеца за имуществена застраховка

Имате два месеца, ако искате да платите за 12 а да ползвате покритие за 14. До края на януари е в сила промоционалното предложение за застраховка на дома. Валидно е за продукт „Домашно имущество”. Обещаваме да ви го качим максимално бързо. Сега нашата оферта съдържа условията и цените само на „Мегапротект”. Избрали сме го неслучайно- има по богата комбинация от рискове и лимити. Офертата за „Домашно имущество” обаче вече също заслужава внимание

16,7% по изгодни цени за имуществена застраховка

Двата месеца безплатно покритие правят ефективно намаление на цената от 16,7%, а при стандартно ниски числа пози процент ги превръща в безотказни.

Без подлимит за земетресение, ако полицата е в полза на банка

В това условие предимствата са две. От полиците на първи риск (на лимит), само продуктът на Дженерали може да бъде уговорен в полза на банка. При всички останали компании за покритието на ипотекираното имущество можете да разчитате само на застраховка върху действителна стойност.

При стандартни условие покритието на земетресението при Домашното имущество на Лев Инс е с под лимит от 85% върху избраният лимит за недвижимо имущество. Ако уговорите обаче полицата да е в полза на банка, застрахователят се ангажира да покрие рисковете за къщата от земни движение до 100% от избраната сума.

При стандартни условия и покритие на тероризъм

За непознаващите особеностите на имущественото застраховане, ще подчертаем: Тероризмът е специален риск и е повече от стандартно изключение. Тази малка полица на Лен Инс е единственият продукт на пазара при който злонамереното действие с политическа или друго идеологическа цел е част от задължителната комбинация рискове. Лимитът е 85% от избраната сума за недвижимо имущество.

Кое важно да се запомни при този продукт на Лев Инс?

Основното покритие е за пожар, природни бедствия, ВиК аварии и късо съединение и удар от МПС или животно. За недвижимото имущество имате добавка за земетресение и тероризъм. Тези два риска обаче не може да бъдат уговорени за покритието на движимо имущество. Съдържанието на сградата (движимото имущество) има покритие и за кражба. Лимитът е 50% от сумата за движимо.

За разлика от Мегапротект, „Домашното имущество” е статична застраховка. Лимитите за недвижимо за по избор между 5 000лв и 80 000лв. Всичко останало (движимо, подлимити за земетресение и кражба) зависи от избраната стойност за сградата и не може да се променя.

По- късно следобед ще имате и тези цени онлайн за сравнение.

А ако все още се чудите що за работа би свършила полица за 30-40лв, ще припомним!

За тези пари може да се вземе лимит от 20-40 000лв. До тази сума ще плаща застрахователя при първата щета. По добре е от нищо, нали? И да не стигне за възстановяване на цялото жилище, първата вноска за новия ипотечен кредит е гарантирана.

А и няма по добра застраховка от купената на време!

Броко новини