Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ЛевИнс: По- ниски цени за Монтанско по гражданска отговорност

Ако не бяхме толкова ядосани от неаргументираното упорство на Лев Инс да плати безспорна наша щета по гражданска отговорност, вероятно щяхме да посрещнем новината за по- ниските цени на задължителната застраховка в сила от днес с повечко еуфория. Ще стигнем и до подробности, като дойдат и на хартия. За сега новината от преди малко.

Монтана вече се радва на по- ниски цени за гражданска отговорност

Пипнали сме числата, можете да сравнявате

Разликата е точно 3лв и попремества офертата на ЛевИнс нагоре. Цената с включена отстъпка за управление на превозното средство само на територията на страната вече е топ предложение за собственици на възраст до 25г. за 1,5 и 1,8 кубика. Цената за разширено покритие (със зелена карта) е атрактивна и за по- широк възрастов интервал.

Кое е важно да се знае за гражданската отговорност в ЛевИнс

Може да се плаща разсрочено и до 12 вноски

Независимо от това дали ползвате отстъпка за България или избирате разширено покритие. Ако към полицата има издаден сертификат зелена карта, дължите 1,63лв допълнително за всяка отделна бланка. Можете да си ги спестите ако няма да пътувате в страни извън задължителните по кодекс

За кои страни важи гражданската отговорност?

Виждате, че не предлагаме разсрочване на премията на повече от 4 вноски. Причината е нерентабилността да ви предложим при такава периодичност и администриране на полицата за периода на нейната валидност. Но ако предпочитате да плащате всеки месец, можете да си я поръчате през сайта на ЛевИнс. Между другото (ако може да се вярва на забележката в червено) дават и допълнителна (извън тарифата) отстъпка от 5%, ако плащате наведнъж.

Декларацията за България сваля цената с до 60лв при леки коли

Ако не излизате с МПС-то зад граница (Не го бъркате с териториална валидност гражданската отговорност нали?! Тя си остава същата), срещу декларация можете да спестите до 60лв при леки коли и значително повече при товарните.

Гражданската сваля цената за каско с между 5% и 15%

Конкретното намаление зависи от възрастта на колата, но не зависи от уговорената периодичност на плащане на премията по задължителната застраховка.

Останалото е цена. Сравнявайте.

Броко новини