Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Накратко: Булстрад и Дженерали за гражданска отговорност, ДЗИ за каско

Не остана време миналата седмица да споделим още няколко промени, затова с послеслов в резюме:

Булстрад- Промоционалните цени за гражданска отговорност остават и през ноември

Няма изненада в решението на Булстрад да удължи срока на преференциалните си условия за гражданска отговорност до края на ноември. Цените, което виждате сега ще запазим до 30.11.2013г. Икономията е с 10тина лева за собственици на възраст над 40г. Сравнението на цените го виждате. Ще подчертаем само важното.

! Гражданската отговорност при Булстрад е без отстъпка за България

Цената е една за всички задължителни по кодекс страни! Разликата е, че ви спестява ангажимента да се чудите какво трябваше да се прави със застраховката преди да се поразкара колата из някоя от страните на ЕС, Европейското икономическо пространство, Сърбия, Андора или Швейцария.

Ако платите еднократно, към полицата имате и два сертификата зелена карта от по 15 дни без пари. Четете го като безплатно краткосрочно разширение на покритието за трети страни (такива извън задължителните. Като Турция или Македония например).

Дженерали спира двойната тарифа по гражданска отговорност

Ако до сега сте свикнали да намирате леко по- ниски числа при определени комбинации на декларирани обстоятелства на сайта на Дженерали, да знаете, че вече ги няма. Застрахователят реши предлагането на полицата ще бъде еднакво, независимо от търговски канал. Критериите за определяне на премията вече са унифицирани. Няма да ви питат колко километра изминавате годишно, но пък учители лекари и полицаи ще имат допълнителните -7% като при нас.

ДЗИ с допълнителна отстъпка по каско при сключена гражданска отговорност

Към добрата ни новина от четвъртък за цената на гражданската отговорност в ДЗИ ще добавим още една преференция. Задължителната застраховка до края на януари ще носи допълнителни 5% намаление за каско. Знаете, че поводите за редукция на цената при каското на ДЗИ не са толкова много, така, че ако търсите икономия в разхода и за двете полици, правете ги в една компания.

И за да направим автозастраховките от ДЗИ още по- атрактивни, ви обещаваме да добавим още -5% от нас за каско, независимо от това дали ще сключвате гражданската отговорност сега или когато и дойде времето.

Броко новини