Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

<b>Нашата оферта за гражданска отговорност е вече и на еМаг</b>

По едно нещо може да се познае, че се занимаваме с нещо различно от нашата страница- новините ни се редуцират само до най- важните. Радваме се да ви представим и резултата, заради който ви поощетявахме информационно в последните месеци.

Нашият калкулатор за гражданска отговорност е вече на еМаг

Това е адреса на нашето виртуално офисче в мол-а на еМаг. Каква готина полицайка са ни сложили само :)

Цените са напълно еднакви. Дали са най- ниските възможни на пазара е излишно да ви убеждаваме, като можете да си сравнявате сами.

Ще посочим само няколкото ни драстични разлики. Имаме

  • Всички застрахователи на пазара

Защото изборът на гражданска отговорност е само Ваш и не трябва да зависи от нашите симпатии. Точно 15 компании към момента предлагат задължителната застраховка, точно толкова имаме онлайн. Ще ви пуснем и Асет (новия застраховател) в момента в който са готови да предложат продажба на гражданска отговорност.

  • Всички преференции, допустими по тарифата на съответния застраховател

Например за подновяване, за каско, за определени професии, за малки населени места, всичко каквото може- сме го пуснали. Все пак искаме да ви държим доволни :)

  • Специалните условия за зелена карта

Безплатните зелени карти, които можете да поръчате за задължителния обхват са на разположение за поръчка. Що да ви скубем излишно с доплащане за разширен обхват, ако ви харесва да си носите зеления картон при пътуване в чужбина?!

  • Разширение на покритието само за Турция и/или Македония.

За този обхват оферта няма да намерите никъде другаде онлайн!

И преди да сте казали, че новият ни въпросник е прекалено сложничък, ще поясним.

Защо така изглежда въпросника преди оферта?

Причините са няколко

Пести време

Ако ви трябва нова полица с този въпросник я имате на две стъпки. При нас офертата е анонимна- даваме цена преди да знаем кой ни пита. Ако сгрешите някъде във въпросника, следват обяснения, контра оферти и т.н. Не трябва да имате съмнения дали няма по- ниска оферта от нашата, защото никъде другаде нямате на една страница всички и всичко от пазара за гражданка отговорност.

Този формат на въпросника е на път да се появи на всички други страници

Не сме голословни. В предвижданите промени в Наредба 24, които ще станат факт до месец, два, надзорът ще предостави достъп до базата за щетите на гаранционния фонд. От там до тарифирането според заслугите остава малко. Цената за всяка полица лесно може да бъде определяна в реално време според статистиката за ПТП-тата която творите. С други думи, спекулациите, които са възможни сега при декларирането на щетите няма да бъдат възможни.

Свиквайте от рано. Така работи онлайн пазара в западна Европа. Крайно време е и ние да заприличаме на белия свят.

Вижте и какво друго се очаква с промените в Наредба 24 за задължителното застраховане.

Защо е удобно да има нашите застраховки на еМаг?

Същото е като в реален мол- от един магазин в друг, без излишно търсене намирате каквото ви трябва на едно място. А ако вече имате опит в пазаруването през интернет, непременно ще оцените разликата на това удобство. Защото застраховките вече могат да се купуват като всичко друго.

Вашият ангажимент е подновявате гражданската си отговорност на време. Нашият- да направим тази ваша работа по- лесна.

Броко новини