Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Нов продукт от Групама: Отмяна на пътуване

Е така се прави! Като си от новите на ритейл пазара и искаш интереса на широката аудитория, не шмекеруваш с балкански номера, а правиш продукти. Интересни, нови, насочени към текущи потребности. И да не се получи ефекта от първия път, защото все пак и ние даваме своето за да направим потребителя по претенциозен, във времето ще се намери точния път към сърцето на негово величество клиента. Ето и примера:

Застраховка за отмяна на пътуване вече и от Групама

Букетът от предложения става все по- китен (Алианц, Армеец, Евроинс, Дженерали) а вече и Групама. Планираните пътувания са скъпи, а рисковете да ви костват излишни разходи- вероятни. Ако ще спестявате, запомнете правилото- застраховката за отмяна на пътуване се планира заедно с пътуването. Не го оставяйте за после, защото изискванията на застрахователите са доста рестриктивни по отношение на сроковете и можете да се окажете без възможни алтернативи.

Какво да очаквате от Групама по този продукт?

Ще сме честни, има какво да се желае за да определим предложението на новия продукт като идеално, но пък има и нюанс, който не се намира лесно при други застрахователи.

Покрити рискове

Покритието по тази полица е само за рискове свързани с отмяна пътуването, но не и прекратяване. Екстра, който може да се намели лесно при не един друг застраховател. Да не споменаваме, и че разходите при предсрочно прекратяване са повече от основателно съображение защото са значително по- високи от тези при отмяна.

По отношение на допустимите причини за отмяна на пътуването, при които сработва покритието по полицата, изключения спрямо конкурентни предложения няма. Имате възстановяване на разходите при

  • Внезапно заболяване, смърт, злополука или наложителна хоспитализация на близък роднина или член на семейството;
  • Освобождаване от работа, стига да не е дисциплинарно или по взаимно съгласие;
  • Кражба на документи, щети в жилището (ето ви решение и за този проблем) и т.н.

Предимство при Групама е, че можете да сключите тази полица само за риска от анулиране на самолетен билет. Условие, което трудно се намира при останалите компании.

Важни срокове

Условие на застрахователя е полицата да бъде сключена в деня на сключване на договора за организираното пътуване или закупуване на самолетния билет. Ако изпуснете тази дата за отмяна на пътуване имате 10 дни изчаквателен период преди да влезе в сила покритието и изискване за минимум 31дни до датата на заминаване. За самолетните билети минималния срок е 48 часа преди полета.

Не пропускайте и фаровитът ни в продуктовата гама на Групама.

Броко новини