Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Нов продукт от Лев Инс: Застраховка само срещу наводнение и други природни бедствия

И понеже около Великденското време е идеалният момент да се говори за имуществена застраховка, бързаме да ви впечатлим с още две предложения- нов продукт и промоция от Лев Инс.

Имуществена застраховка само срещу наводнение и други природни бедствия

Ако някога сте се заглеждали в застраховките на имущество, не може да не ви е направило впечатление, че покритието на природните бедствия е възможно само с комбинация на пожар, експлозия, мълния и падащи части от летателни средства. Като това изискване е правило не само за българския пазар. Причините са две. Така рисковете стават по- управляеми. Пожарът, колкото и да не ви се вярва е най- честия риск при застраховка на имущество.

Приятно ни е да споделим, че вече имаме изключение. Продуктът се нарича застраховка „Защита срещу наводнение и други природни бедствия“.

Какво е застраховка „Защита срещу наводнение и други природни бедствия“?

Имуществена полица, по която покритието е ограничено само до наводнение в резултат на природни бедствия. Към него имате в добавка и транспортен асистанс с медицински хеликоптер.

Имате опция да разширите покритието с още три риска- земетресение, градушка и горски пожар.

Полицата е на лимит (не ви е съображение точното определяне на действителната стойност на имуществото). Възможните суми са от 10 000 до 50 000лв. за недвижимото имущество, плюс 10% върху избраната стойност за движимото. Транспортният асистанс е с подлимит от 3000лв.

Застраховаемо е имущество с битово или търговско предназначение. Достатъчно е сградата да е масивна и построена съгласно нормативните изисквания.

Полицата е доста евтина. Цените за започват от 10лв за най- ниските лимити.

Успяхме ли да ви грабнем интереса? Вижте и пълните условия на продукта.

Годината за имущественото застраховане в Лев Инс има 14 месеца

И като отговорихме дума за новата полица на Лев Инс, не може да не споменем и че тече промоционална кампания. Имате 2 месеца подарък към покритието на всяка имуществена полица („Имущество на физически лица”, „Имущество на юридически лица”, „Мегапротект”, „Домашно имущество”), включително и новия продукт.

Валидността на кампанията е до 30.06.2015г.

Ако все още не нямате представа какво точно предлагат Лев Инс по имуществено застраховане, разгледайте Мегапротект. Имате и цените онлайн.

Броко новини