Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Ново на Broko: Колко струва зелената карта?

Нали ви обещахме преди време. На нова версия на Broko- ще ви залеем с глезотии. Защото работата на брокера е да създава комфорт за своите клиенти, нали?

Нали знаете какво правим на Моето Broko?

Пазим ви информацията за полиците. Можете да си ги гледате и да я използвате при подновяване. Ние Ви следим падежите (и други важни дати) и ви пращаме мейлчета за подсещане.

Това вече не стига!

Защото, почти няма компания, която да не предлага гражданската отговорност с отстъпка за управление сама на територията страната.

Ако имате такава полица и се наложи да покарате в чужбина какво правите? Питате гугъла? Питате брокера, нацъкал полицата? Звъните на застрахователя?

Каквото и да е- коства време и излишни усилия!

Новото на Broko

Нашите клиенти знаят, че при поръчка на полица задължително ги информираме колко (ако решат) трябва да доплатят за сертификат. Във времето тази информация се забравя. Затова доработихме „Моето Broko” и за всяка ваша полица можете да проверите колко точно струва сега зелената карта. Разбира се и да ни поръчате да ви я изпратим до вас, но… това не е ново:).

За част от неизтеклите полици е възможно информацията ни в базата ни да не е достатъчна. Ако това е факт точно за вашата гражданска отговорност драснете ни на office@broko.bg за да изчистим пропуска.

Новата глезотия е факт от днес и работи за всяка нова поръчка.

Удобно,нали?

Разглеждайте, разцъквайте, поръчвайте, подновявайте. А ако не е дошло времето за нова гражданска информирайте се. Това е начинът вашата полица да работи както очаквате.

Броко новини