Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Гражданската отговорност- без разсрочено плащане

Какво стана сега? Промените в Кодекса за застраховане, които така и не минаха на първо четене, почнаха да получават пазарно признание.

От другата седмица опциите за изгодна гражданска на вноски стават с една по- малко.

Без вноски по гражданска отговорност в Олимпик

От 10.09.2012 ГО-то на Олимпик ще може да се предлага само срещу пълно плащане на премията при сключване. Нямаме представа защо компанията се отказа от продажби на вноските. Каквато и да е причината- правилата на застрахователя са за да се спазват.

Ако вече сте си харесали числото на вноски на Олимпик за подновяване на вашата полица, цъкайте незабавно. Ще ги скрием в сряда в 17.00.

Старите полици остават по уговорените условия

Ограничението за еднократно плащане се отнася само за новосключени полици. Ако вече имате гражданска отговорност на вноски продължавайте да си я обслужвате в указаните срокове. Новите правила не важат за тях.

И понеже лошите вести не бива да идват сами, ви припомняме. Наскоро Олимпик намалиха цената за издаване на сертификат зелена карта.

Считаме, че тази промяна ще остане само за Олимпик и няма да промени предлаганото разсрочване при другите компании.

Ако твърдо сте решили за плащане на вноски, колкото и да е по- скъпо, сравнявайте и подновявайте на време. Може с до два месеца по- рано при повечето застрахователи.

Броко новини