Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Гражданската отговорност отново на вноски

Олимпик хич не им омръзва да правят промени по гражданска отговорност. Три дни след като влезе в сила забраната на компанията за предлагане на задължителната застраховка с разсрочено плащане, ограниченията бяха отменени.

Плащането на вноски е отново онлайн

От днес. Върнахме числата. Гражданската отговорност отново я предлагаме с опция за плащане на две, три или четири вноски.

Ако вече цъкате на Broko-то знаете, че офертата на Олимпик е обикновено сред най атрактивните при плащане на части. Факт е, че поредната вноска често се забравя. Затова ще напомним. За всяка наша полица пращаме мейлчета за предстоящо плащане. Плащането на поредната вноска можете да заявите онлайн през вашия Broko- профил и да го получите сметката и стикера с куриер на избран от вас адрес и дата. (същото като при поръчката на полицата)

И това не е всичко за днес от Олимпик

Зелената карта отново за 50лв.

20-те лева са вече история. Който поръчал на евтиното- поръчал. Зелената карта се предлага вече на старите пари.

Кога няма Олимпик в офертата на Broko?

В два случая не ви показваме предложение от Олимпик в нашата оферта, защото такива са правилата на застрахователя.

  • Гражданска отговорност със зелена карта за всички страни членки на МСЗК

Причината е, че максималното разширение на покритието което предлага застрахователя е за ЕС, Турция, Хърватска и Сърбия.

  • Ако сте текущ клиент на Булинс

Разказахме ви за това ограничение на Олимпик преди време. Затова ако изберете на въпросника Булинс за текущ застраховател по гражданска отговорност или каско- число за Олимпик в офертата ни няма. За гражданската отговорност можем да проверим в годините кой е бил предпочитаният от вас застраховател. За каското- каквото нацъкате на въпросника – приемаме за вярно.

Тествайте доколко вярно ни работи софта.?

Броко новини