Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Гражданската отговорност вече с покритие и за Македония

Да знаете само колко промени сме ви подготвили за първа пролет! До понеделник ще видите нови (по изгодни) цени за гражданска отговорност в ОЗК, промоционално предложение от Армеец за имуществени застраховки, по- либерален режим за каско в Дженерали и СМС екстри от ДЗИ. Понапече и се претъпкахме от приятни изненади.

Стойте на линия, а преди това: добрата вест от Олимпик, че пропуснахме деня. От 20.03.2014г.

Разширеното покритие по гражданска отговорност вече и за Македония

Олимпик са единствената компания на пазара, при която покритието на задължителната полица може(ше) да бъде разширено само за Турция. Вече в териториалната валидност на гражданската отговорност влиза и Македония.

Приемете го като подарък, защото цените остават без промяна. С други думи- базовата тарифа е за задължителните по кодекс страни. А срещу доплащане, покритието може да бъде разширено за Турция и Македония. Премията за допълнителния териториален обхват остава 51лв и драматичните 1020лв за северна България.

Разширението остава в сила и за безплатните зелени карти

Ако сте пропуснали екстрата, да знаете, че гражданската отговорност на Олимпик има две безплатни зелени карти за по 21дни. Опцията остава и след промяната в плюс.

Почивката на Охридското езеро или Анталия са без допълнителни разноски за колата. Единственото условие е втория сертификат да се ползва месец след изтичането на стария. Ако планирате ваканцията заедно с гражданската отговорност, съобразете го на време.

Имате цените, избирайте умно!

Броко новини