Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Гражданската отговорност за България става по- евтина

Олимпик май станаха компанията (от всички онлайн) при нас, която от най- дълго време не е пипала тарифата си по гражданска отговорност. Като не броим няколко истории около забраната за разсрочено плащане, цената за зелената карта, от март 2011 сме си говорили само за каско. До днес.

Гражданската отговорност за България поевтинява

На фона на очакванията това е повече от добра новина. Възползвайте се докато сме на ниските цени, защото фактите около това накъде ще въври цената за гражданска отговорност в до края на 2013 не са никак розови.

Къде са разликите?

Новите цени за гражданска отговорност са по- ниски и пир еднократно и при разсрочено плащане. Разликите в минус обхващат и трите региона, но само за леки автомобили. За сметка това обаче няма обем на двигателя, който да е изключение.

Намалението в премията за гражданска отговорност за леки коли в Олимпик е средно 6лв за София, 14лв за Варна, Пловдив и Бургас и 15лв за всички останали населени места. Най- съществените разлики надолу са за по.- мощните коли (над 1600 до 2500 кубика).

Гражданската на разсрочено плащане също става по- изгодна. Логично най- малко е намалението при плащане на четири вноски. Спрямо премия на полугодие, тримесечната ГО поевтинява най- слабо, средно с под 2% за всички региони. На приблизително същите нива е и плащането на 3 вноски. Гражданска на два пъти излиза с 3% по евтино по новата тарифа.

Останалите тарифни условия остават без промяна.

Какво не бива да пропускате за гражданската отговорност в Олимпик?

Застраховката се предлага с

  • Отстъпка за България- с нея цената за задължителната застраховка спада до 20 лв.
  • Цената за ЕС (не включва зелена карта).
  • Зелената карта се доплаща и може да бъде издадена само ако са платени всички вноски по полицата. Струва 51лв (с включен данък).
  • Покритите по полицата можете да разшитите само да Турция, Хърватска и Сърбия. За други страни от споразумението зелена карта Олимпик не предлагат покритие.

Обърнете внимание!

Вече нито една компания на пазара не предлага зелена карта като самостоятелна застраховка. сертификат можете да получите само от текущия си застраховател по гражданска отговорност.

Виждате от нашата оферта за гражданска отговорност, че не само Олимпик се бори за вашето внимание.

Промоциите на ДЗИ, Булстрад, Уника и Виктория изтичат до четвъртък

Нямаме информация какво ще се случи, но не сме оптимисти!

Не чакайте до последно, ако някоя компания има вашата цена за гражданска отговорност. При повечето застрахователи, задължителната застраховка може да се подновява с до два месеца по- рано.

Новите цени за гражданска отговорност в Олимпик са вече онлайн. Сравнявайте?

Броко новини