Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Новата тарифа по гражданска отговорност хвърли око на големите товарни и автобусите

Какъв невероятен обрат! След 1000%-та завишение тежкотоварните коли са вече оперативно интересни по гражданска отговорност за Олимпик. Промените са в сила от днес.

Къде са разликите в новите цени за гражданска отговорност на Олимпик?

Разликите са точно две: По- ниски цени и никакво допълнително завишение.

Засягат само тежките товарни, ремаркетата и автобусите. Потествайте. В доста случая офертата на този застраховател се подрежда в топ 2 по цена за задължителния обхват. За много тарифни категории няма и оскъпяване, ако полицата ще се плаща на вноска.

И като казахме тежки нямахме предвид влекачите. При тях промяна няма. Цената е със задължителните 1000% отгоре.

Леките МПС-та остават без промяна. Припомняме, че за разлика от други застрахователи, при Олимпик по- младите са на почит. Ако колата е на възраст до 10г се радва на по- изгодната цена.

Къде да се вгледате в офертата на Олимпик по гражданска отговорност?

Трябва да го признаем. Този застраховател повлече крак на частичното разширение за трети страни. Точно там остава и конкурентното му предимство. Към задължителния обхват можете да добавите само Турция и Македония. Цената е 10,20лв. Предоставя се едновременно и за двете.

Сред толкова други подобни предложения обаче на пионерът му стана доста по- трудно да се пребори за безотказната цена. Ако сте под 25г. обаче определено ще ви спечели на своя страна.

Имате числата. Сравнявайте с мисъл.

Броко новини