Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: По две коли на човек по гражданска

А така, а така, а така... Още не сме дописали какво се случи до сега по гражданска и интересните промени напират. Информацията от преди малко идва от Олимпик. Компанията въвежда важна промяна в условията за сключване на задължителната застраховка.

Застраховането на повече от две коли на един собственик става с разрешителен режим

Дали пак румънците стоят зад това ни е трудно да предположим, защото цената на Олимпик за гражданска отговорност без отстъпка за България не е от най- ниските. Но правилата са си правила! И те са задължителни за нас.

Затова:

! Обърнете внимание

Ако имате повече от две активни полици по гражданска на ваши коли към Олимпик е възможно да ви откажем да сключим нова застраховка, ако не получим одобрение за вашият трети автомобил от компанията.

Днешната промяна на Олимпик не е новост за пазара

Личните автопаркове отдавна не са на мода,

особено ако са собственост на физически лица.

Още от миналата година Дженерали оскъпява шесторно петата поредна кола на физическо лице. Същите правилата са в сила и при ДЗИ след последната промяната на тарифата през февруари. Уника от март вече изисква четворна премия за всяка лична застрахованата кола по гражданска след третата.

И не само това

Борбата с шмекеруващите румънци преминава на всички фронтове

Почти не остава застраховател, който да няма условие засягащо „услужливите” българи. След черните списъци на Булстрад и Български имоти и задължителното оскъпяване при предоставяне на преводното средство за управление на чужденци при тях, Интерамерикан и Дженерали, още две компании въведоха румъно-инспирирани условия:

  • Уника с промяната от март предлага покритието по гражданска отговорност на специални, по- високи цени за цяла северна България.
  • А от края на март с 15% оскъпяване са и превозните средства регистрирани в Русе, Видин, Монтана, Силистра, Добрич и Разград при ХДИ.

Ние изрично поставяме въпроса за управление на превозното средство от чужди граждани и при изискване на застрахователя за оскъпяване, го отразяваме в цените които ви показваме на Broko.

За ограниченията на част от компаниите, свързани с личните автопаркове, няма да променим условията (въпросника) с които ви представяме нашата оферта за гражданска отговорност. Ако имате повече от приемливите за конкретния застраховател брой коли за цена по тарифа, ще ви информираме за това при потвърждение на поръчката.

! Не шмекерувайте

Вече сме електронни. Всичко проверяваме за секунди ;)

Броко новини