Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Зелената карта е вече по- евтина

От днес. Гражданската със зелена карта в Олимпик е с 30лв по- малко. Досегашната цена от 50лв стана 20. И това ако не е добра новина. При толкова слухове че ГО- то тръгва нагоре…

Как се предлага покритието по зелена карта?

Нали не сте забравили? Олимпик не покриват всички страни от споразумението зелена карта. Сертификат може да бъде издаден само за Сърбия, Хърватска и Турция. Ако сте получили сертификат на тази компания, които не е задраскан за останалите страни- обърнете се към брокера издал полицата или към .

За избегнем подвеждащи предложения, в офертата ни не присъства Олимпик, ако на въпросника сте избрали на „Територия на управление: България и други страни от споразумението зелена карта”. Премия за гражданска отговорност със сертификат ви показваме само ако търсите покритие за „България, ЕС, Сърбия, Хърватска и Турция”.

Една цена за сертификата

Разширението на покритието (издаване на зелена карта) е на една цена за всички преводни средства, независимо от характеристиките на собственика или регистрацията.

Как да спестите от цената за гражданска отговорност?

Знаете го, но да подесетим. Сертификатът не е необходим при пътуване в страни от ЕИП. Съобразете коя компания и при какви цени може да разшири покритието и за стани извън ЕИП, но! Ако няма вероятност да карате колата извън еврозоната- поръчайте си гражданска с покритие за ЕИП без зелена карта.

Спестявате:

  • Премията за разширение на покритието извън ЕИП. Такава има при Олимпик, Булстрад и Български имоти. В ЕС можете да карате на цена за България

или

  • Премия за разширението на покритието за целия срок на полицата- Имате право на две безплатни 15 дневни пълни (незадраскани)зелени карти при Булстрад и Български имоти.Една безплатна 15 дневна пълна зелена карта в Булинс. Армеец предлагат опция за едномесечен сертификат за леки коли, товарни автомобили до 3,5т, мотопеди, мотоциклети, багажни и къмпинг ремаркета. Около цената за България карате до месец зад граница.

или

  • Административната такса за издаване на сертификат- в Булинс и Лев Инс.

Ако току що си помислихте, че гражданската много я разбираме, изчакайте да качим къщите! :)

Пипнали сме цените на Олипмик със ограничена зелена карта. Цъкайте. Есенния ГО сезон е отворен!

Броко новини