Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Олимпик: Новата топ оферта по гражданска отговорност за коли до 10г.

Е вече имаме правило! Всичко интересно по гражданска отговорност се случва в извън работно време. Лев Инс в миналия петък създадоха евтината вълна към 17.30. Този петък Булинс подхванаха темата към 18.30. А продължението дойде в неделя към 10 от Олимпик. Разбира се в сила от събота, но пък като перфектно допълнение на едно от изключенията на последната топ оферта- новите коли.

По- евтино по гражданска отговорност за коли до 10г.

Ако си спомняте този сегмент стана предпочитан за Олимпик в средата на февруари. Промените от почивните дни правят интересът още по- натрапчив, но само при леки коли. Собствениците на леко товарни извън софийско, Варна, Бургас и Пловдив ще бъдат леко разочаровани, защото новите цени са с малък плюс от около средно 6лв, но пък всички с друго лично МПС на четири гуми ще вижда цените от 2008г.

Средното намаление при новите условия за гражданска отговорност в Олимпик е около 7,5%. В число това означава разлика в минус 8,06лв до цели 21,27лв.

Кога гражданска отговорност в Олимпик?

С промените от миналата седмица, ограничението на тази полица не е чак толкова драматично. То идва от невъзможността с разширеният обхват на полицата да се покрият всички страни, членки на споразумението зелена карта. Ако отчетете обаче традиционните дестинации в които пътуваме, извън ЕИП и Сърбия, Македония и Турция покриват до почти 100% обичайните маршрути.

Цената на Олипмик е една за всички задължителни страни. Т.е. отстъпка за България няма. Нещо повече, ако такава сте уговорили по някоя стара тарифа, няма да я доплащате. За задължителния обхват полицата стига. Не ви трябва сертификат. Ако настоявате за зелена карта с нея разширявате обхвата за Турция и Македония. Доплаща се. Цената е точно 51лв и 1020лв. за северна България.

Имате цените! Сравнявайте.

И стойте на линия, защото при три компании с ниски цени пазарът няма да остане какъвто е сега.

Броко новини