Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ОЗК: Цената за гражданска отговорност се посвлече малко за трети регион

Ех, поувлякохме се малко със следене на протестите на полицаите и забавихме новините. А някой никак не е добре да се премълчават. Е като тази например:

ОЗК свалиха цените за гражданска отговорност за почти всички населени места.

Извън обхвата са София, Пловдив, Варна и Бургас. Разликата е само при леките МПС-та, но и 5лв да от значение. Точно толкова е и най- голямото намаление. Като както предполагате колкото по- мощна е колата, толкова по- малка разликата. До направо никаква при обем над 2,2 кубика.

Резултатът е няколко позиции нагоре в офертата. Въпреки това обаче застрахователят май не хваща нито едно топ предложение за задължителния обхват. Разиграйте си го взе пак за вашата кола, защото възможните ценови комбинации са доста и не може да абсолютизираме нито един извод.

Имате и Турция без пари. С допълнение на южната ни съседка редицата от оферти изглежда доста различно и с нея е доста вероятно ОЗК да ви впечатлят с число.

Избирайте внимателно! И прозорливо.

Гледането на кодекса на второ четене още не е на дневен план и до напълно безплатните трети страни има още време. Дали ще мине е също отделен въпрос. Знае ли човек, може някой детутат и да се позачете.... А идват празници, а с тях с плановете за почивки и пътувания.

Броко новини