Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ОЗК: Еднократното плащане стана леко по- евтино по гражданска

Добро утро застраховани!

Посрещаме деня с още една преференция по гражданска отговорност. Новината от късно снощи идва от ОЗК.

Става по- евтино разбира се!

Не сме си помисляли да напишем нещо друго в последните дни. А и като се загледате в новините, колко по- малко може да се плати за гражданската отговорност за 2013г. ни е все на дневен ред. Така е, идва Коледа и традиционна суетня около „масовото” подновяване на задължителната застраховка.

И да се върнем към вестите с числа

До -6% по тънко за избрани леки МПС-та

Знаете всяка компания си има любими сегменти. ОЗК май са се насочили към 1500-2000 кубика. Имат специални цени. С 3% по малко от днес цената за софиянци и 6% за всички останали.

Преференцията е валидна само върху офертата с включена отстъпка за България и при еднократно плащане. Срокът и е до 15.01.2013г.

Трудно вече се дава най- ниското число, защото на тези кубици с до 10лв разлика влизат поне 8 компании… но за възраст между 25 и 29 предложението на ОЗК е сред първите три. И без спец отстъпката цената за гражданска отговорност в ОЗК на вноски остава сред най- изгодните.

И понеже при доста оферти разликата в цените на компаниите е малка, като избирате обръщайте внимание на детайлите!

За почти същите пари винаги може да се вземе повече!

? Срещу лев два разлика можете да си гарантирате поне една ваканция на колата зад граница без да е необходимо да доплащане ползвана отстъпка за България.

? Ако няма да пътувате извън ЕИП, т.е. Турция, Македония и Сърбия не са ви сред планираните туристически дестинации, изберете покритие за „България и ЕС” без зелена карта. Не я искат при граничен контрол и можете да карате по „полица” и ниската тарифа.

Подготвени сте вече да добрия избор. Сравнявайте и подновявайте! ?

А! И ако все още се чудите

Дали онлайн или да отскочите до някой офис

(след като сте избрали при нас компанията) помислете и за това.

  • Ние ви носим полицата до вас за същите пари.

Да търсите офис на компанията или друг брокер, да ходите до там, да чакате заедно с други отишли да се застраховат, да се съобразите с обедната почивка… Поглезете се.

Изберете си да сте специален и отделете спестеното време за по- приятни изживявания.

  • Държите ни под око, какво правим

Щом издадем вашата полица, можете да проверите този факт в реално време през страница на гаранционния фонд. Какво по- хубаво от това да се уверите лично и да сте сигурно какво изпращаме към вас, преди още да сте го платили.

Броко новини