Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ОЗК: Издаването на зелена карта на специален режим

Не остана време тази сутрин да довършим новостите от ОЗК. По- ниските цени за гражданска отговорност ги виждате онлайн?. Това което не сме показали са новите условия за издаване на зелена карта.

Как се предлага гражданската отговорност при ОЗК?

Знаете, ГО тарифата на ОЗК предвижда отстъпка от базовата цена (тази за страните от ЕИП), срещу декларация, че МПС-то няма да напуска територията на страната.

Разширението на покритието по полицата за всички страни, членки на МЗСК (незадраскана зелена карта) се доплаща. Цената на доплащането намалява през срока на полицата (при всички останали компании е фиксирана сума, която е дължима независимо от това кога ще поискате сертификата).

При ползвана отстъпка за страната, ОЗК допускат и издаване на краткосрочен сертификат със срок от един месец до два пъти в рамките на валидността на полицата за две съседни на България страни.

Към края на ноември ОЗК въведе забранителен режим за избрани области от страната.

Зелена карта за областите Видин, Враца, Монтана и Русе- само в офисите на компанията.

Ако „колега” от тези региони ви оферира с издаден от него сертификат не гласувайте доверие. Извън правилата е!

Като уеб брокер, който продава в цялата страна, ние попадаме в това ограничение.

Какво означава това за нашите клиенти с гражданска отговорност към ОЗК?

Нищо повече от възможна с до ден по- бавна доставка.

Причината е в необходимото технологично време да получим зелената карта по вашата заявка от офиса на застрахователя. Поради тази особеност е възможно да не успеем със стандартната доставка до ден. Ако това е вероятно за вашата поръчка, ще ви уведомим изрично при потвърждението на вашата поръчка.

Всичко останало е както преди. Сравнявайте цените и подновявайте, защото Нова Година идва. А с нея и края на доста от изгодните предложения. Сега е точното време?.

Броко новини