Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ОЗК: Кампания Зима и блага вест за цената на гражданската отговорност

Трябва да ви е някакси по- хубаво от началото на новата година. Не защото вече плащате по 3.00 лв, вместо досегашните 1..40лв. на вноска за задължителната полица, а защото тече промоция на ОЗК и...

Цените за гражданска отговорност паднаха

От днес. Имате ги онлайн, да си цъкате на воля. Разликата е само при леките коли и премести офертата на ОЗК смело напред до…, ако не винаги, то почти... топ цена.

И преди да сте казали, че очакваното повишение няма да се случи, не бързайте.

Стойности от под 150лв няма. (Електромобилите не ги броим. Ще почнем, като поне една такава полица ни поръчат онлайн). Бихме нарекли подминаването на тази критична граница поевтиняване. Спада в офертата на ОЗК я пренарежда по напред, но не прави качествена разлика (5лв например) в средната за пазара най- ниска оферта. Въпреки това имате по- богат избор на поне три- четири компании в рамките на лев, два разлика.

Разбира се и при ОЗК по гражданска отговорност, най- хубавото се случва след 25г. Ако сте задминали тази възраст или пък колата е фирмена- офертата им няма да ви остави безразлични.

Другото интерено

Кампания "Зима"

ОЗК си падат по сезонните настроение. Това време на годината ви носи преференции по три продукта. Кампанията е в сила до 31.03.2016г.

Каско

Лимитът за щети по декларация се променя от брой на обща сума.

При стандартни условия имате ограничението до две щети по декларация през срока на полици (Това са щетите за които застрахования не може да се сдобие с документи от компетентен орган. Ако познавате каско застраховката, трябва да знаете, че това не са чак толкова много вероятни ситуации). За срока на кампанията, новосключените полици влизат с различно специално условие и то остава валидно за целия срок на договора.

Броят на щети по декларация е неограничен. Като лимитът е в сумата. До 10% за шета, при не повече от общо 30% от застрахователната сума за срока на полицата.

Медицински разноски на чужденци

По- ниски стават цените и за тази задължителна полица. Не ви е важно с колко точно, а крайния резултат. ОЗК за чужденци става от най- изгодните на пазара. Единственото кофти е грозно пишещите брокери. Полиците са на химизирана бланка, а има компании с близки цени, при които издаването е електронно.

Отговорност на превозвача

Тази корпоративна задължителна полица ни е малко в страни от обичайния бизнес. Все пак интернет предлага най- голямото удобство на пазара на дребно. Но ако ви предстои подновяване, не пропускайте да проверите и предложението на ОЗК.

Броко новини