Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ОЗК: Пролетно настроение по имуществените застраховки ще е до есента

Като ви говорим, че няма компания на пазара, която да се притеснява от много дъжд- вярвайте ни! То не че не се вижда от многото и застъпващи се промоции, но все пак сме длъжни да ви го повтаряме, защото на нашите застрахователи може да се разчита! Тестваме от вече втора седмица с щети по имуществени полици и каско.

Но да се върнем на ОЗК.

Пролетното настроение ще е чак до есента

Промоцията от пролетта с романтичния слоган за сезонна емоция отново е на линия. Имате 20% отстъпка и по двата продукти на ОЗК за домашно имущество „Достъпна сигурност за дома“ и „Жилища и домашно имущество срещу първи риск“. Като и при двата за промоционалния период, покритието ще е без самоучастие. Срокът е до 30.10.2014г.

Имате цените за малката полица онлайн.

Няколко думи за малката имуществена полица на ОЗК

Не е идеалена, на фона да други които ви показваме при нас. Но пък е супер евтин! И върши същата работа за пожар, вятър и вода. За земетресение имаме съображения заради по- ниския лимит и непокриването на движимото имущество, но пък за малката си цена има и лимитче за кражба.

Доста статичен е, затова ако искате да видите колко малко струва тази полица задължително избирайте „Пожар, природни бедствия, земетресение и кражба“ и сума на недвижимото не повече от 30 000лв.

И не забравяйте!

Каквато и да е застраховка на имущество е по- добре от никаква!

След седмица две (като обработят щетите колегите от застрахователните компании) ще ви убедим в това. Ще публикуваме колко точно ще получат наши клиенти за щети от скорошната градушка при сключени полици на цена от 35 до 50лв.

Броко новини