Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Плашите ли се от многото коментари за поскъпване на гражданската отговорност? Хванете днешните цени тогава!

Идват последните два месеца от годината и цяла България почна да разбира от застраховане. Тъжната истина е, че професионално подготвените са доста по- малко.

Да, предстои публикуване на козметична промяна с наредбата регламентираща гражданската отговорност. Но тя, освен да предостави повече яснота за това къде важи полицата, друго не цели. Имате права дадени от Кодекса за застраховане и няма компания на пазара която да играе против тях! Ако сте останали с погрешното впечатление, че полицата ви важи само за България, ако декларирате при сключване че няма да напускате пределите на страната- СМЕНЕТЕ БРОКЕРА! Внушава ви пълни глупости!

Защо? Вече знаете от многото публикации на нашата страница.

Ще поскъпне ли гражданската отговорност за 2014г. Заради промените в наредба 24?

Идва ли краят на отстъпката за България по гражданска отговорност?

Важното е друго. От нова година цените ще се променят. Не заради тази наредба, а поради изискването за поддържане на достатъчни резерви спрямо средния за пазара риск. Но до тогава има много време за да се възползвате от сегашните цени. Имаме много промоции. Повечето са валидни до края на месеца (проверете точния срок на промо офертата от бутон ? на оферната ни).

Гарантирайте си днешните цени за гражданска отговорност за 2014г.

Можете да направите средното:

  1. Ако ви харесва цената- подновявайте по- рано. Може с до два- три месеца по- рано.
  2. Ако искате да хванете цената, но не ви се харчат пари за полицата веднага- оставете ни да ви я издадем в последния възможен момент.

Става така:

Пускате си поръчка за цената и застрахователя, който ви харесват. На страницата в която попълвате адреса за доставка има поле за забележки. В него ни пишете, че искате доставка на последната възможна дата. Ние имаме винаги информация в аванс за предстоящи промени в цената. В последния възможен ден в който може да се издаде полица на цената от поръчката ще се свържем с вас и ще уговорим доставката.

Удобно ли е?

Не е нужно да се притесняване, че ще изпуснете последния момент за евтината гражданска отговорност. Направете го наша работа. Ангажираме се да ви продадем полицата на цената от поръчката! до последния възможен ден в който тя може да бъде издадена за тези пари от системата на застрахователя.

Това са цените! Избирайте компания и си гарантирайте днешните цени за гражданска отговорност.

На Broko може!

Броко новини