Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Почти не остана цена под 3-те хиляди за гражданска отговорност на влекачи

В този така напрегнат сегмент гражданската отговорност в който всяка компания се опитва да остане конкурентна има едно секторче в които всичко отдавна е ясно.

Лев Инс и ОЗК от доста време си делят интереса за влекачите

Не спорят, щото цените са еднакви, до +- левче. И това е факт от повече от година. Една отчетлива разлика прави впечатление всеки път. Кой ще уведоми по- рано?! Необичайно по- рано имаме в предвид. Така както никога не правят за леки коли. Можем да си спекулираме до безкрай каква трябва да е била причината този път. Но на този апатичен пазар, никой не може да си позволи да изгуби бизнес с лека ръка.

Второто интересно. Конкретното число. Средно с 200лв е по- високо от преди. Потенциалът му да расте е заложен от толкова дълго, че чак не се помни. Затова ви връщаме ви към средната стойност на предявена претенция от влекачи за 2016- 2918лв- сложете му сега данъка и таксите за фондове и лепенки и сте почти вярната нова цена за влекачи. Не сме забравили, че средната платена величина е по- ниско число, но пък няма място за реалистичния процент на администрация и аквизиция. Че в застраховането не се смята така просто е ясно, но и грубото сравнение е показателно за темпа и посоката на прогнозните изменения.

Превозвачи, и да обръщате статистиката, няма да се получи бързо, така че просто се пригответе за скъпи времена.

Имаме цени онлайн. Предлагаме да се шокирате. Изберете „Да“ на въпроса за чужденците и престой зад граница над 60 дни. Сметнете и скролнете до долу. Ай!

Броко новини