Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Поръчвайте гражданската отговорност за 2016г. онлайн. По- евтино е. И е сигурно, защото може да се провери веднага!

Каквото и да ви говорят, през интернет е удобно. И със сигурност излиза по- евтино. Пък и не само.

Какво печелите ако поръчате онлайн?

Не ви пука кой застраховател плаща най- много на брокера

Това е причината част от застрахователите да не сте ги чули до сега или пък да не знаете, че имат най- изгодната за вас цена.

Избирате си вие.

Защото имате достатъчно време да разиграете различни комбинации. Да питате, ако все пак нещо не разбирате добре. На нашия софтуер не му пука кои компании подрежда. Реди по цена.

Нямате колебание дали няма по- евтино

Имаме най- големия брой оферти. И нито един застраховател не ни е специално симпатичен за да бъде представен пръв.

Сигурно е!

Полиците се издават в реално време от система на застрахователя. Това се вижда веднага в регистъра на Гаранционния фонд. Така нямате никакво съмнение какво ще получите при доставка. Все пак полицата е само един принтиран лист. Няма ли ви в горния регистър- нямате гражданска отговорност.

Плащате толкова, колкото сме ви показали

И нито стотинка повече. Разбира се, ако не сте допуснали грешка в данните или не сте от "черния" списък на съответния застраховател. Но дори и това да е случая, ще го чуете при потвърждението на поръчката и сте свободни да откажете да ви издадем полицата.

Получавате всичко, съпровождащо гражданската отговорност, за показаната цена

Полицата, лепенката, картончето, зелена карта (ако си поискате при поръчката), квитанция/сметка от застрахователя за платената сума, двустранен- констативен протокол. Ако до сега не сте взимали всичко това при сключване- ами… не са се постарали за вас достатъчно.

Време е да минете онлайн.

Броко новини