Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Кю Би И: По- евтино за планинската застраховка до Нова година

Готвите ли се скиори!? Паднаха три пръста сняг и събота идва. До тогава трупаме добри предложения за планински застраховки.

Почваме ги поред, защото малката поличка спестява сериозни грижи и разходи при нужда.

Знаете си че?

Планинската спасителна служба отговаря за планинското спасяване в България. Това е високо специализирана и трудна дейност. Изисква подготовка, оборудване и специфични умения.

Планинската спасителна служба няма да откаже да Ви помогне в случай на нужда, но нейните услуги се плащат. Скъпо е, като всяка специализирана дейност! Цените при нещастен случай започват от 400лв. като добавите издирване, първичната помощ и транспортиране …

Не го мислете! Това го застраховаме. При това евтино и с избор.

Първото добро предложение (като условия и цена) идва с промоцията на Кю Би И

Какво покрива планинската застраховка на Кю Би И?

  • Рисковете

Най- важното- спасителни разноски. Разходите да ви намерят, превържат и превозят при нужда. Застрахователят е отговорен и за други медицински разходи (прегледи, медикаменти изследвания), ако такива се наложи да извършите до 30 дни след злополуката.

Лимитът за тези два разхода е по избор. Може между 1000лв и 3000лв.

Съвет от нас

Взимайте висок лимит. Трябва да стигне и за хеликоптер ако се наложи нали!? А пък и от сумата, вписана по полицата 40% е подлимитът за спасителни разноски.

В допълнение на двата вида разноски по полицата сте покрити и за стандартните при злополука рискове (смърт и трайна неработоспособност).

  • Условията

Покритието на промоционалното предложение е за планински спортове. За зимните това означава любителско (непрофесионално) каране на ски, сноуборд или кънки на лед.

Покрити сте само ако карате по обозначени писти и пързалки. Длъжни сте да спазвате маркировката, знаци, табели, устни и писмени указания на Български червен кръст, Планинска спасителна служба.

  • Ограниченията

Полицата има и две стандартни за покритие на медицински разноски ограничения.

  1. Възраст- от 3м. до 70 години
  2. Работоспособност- по полицата могат да бъдат покрити лица с намалена трудоспособност до 50%

Цената и промоцията

Между 13,00лв и 29,30лв е премията за целия ски сезон от 20.12.2012 до 30.04.2013. Предложението е валидно за полици сключени по края на годината (от днес до 31.12.2012г.).

И пример при най- високите суми:Срещу 29,30 сте покрити за 3000лв лимит за медицински. От тях 1200 са спасителни. 5000 е лимитът при смърт и трайна от злополука.

За групи над 10 човека има допълнителни отстъпки.

Другото важно!

При събитие застрахователя плаща директно на Планинската спасителна служба или БЧК. Ликвидацията не на база възстановяване на разходите.

Извън промоцията

Този продукт на Кю Би И е обхватна застраховка и дава възможност да бъдат покрити почти всички видове туризъм. При стандартни условия извън планинските спортове, можете да искате покритие за водни или други туристически дейности на открито.

Евтина е и се сключва за колкото и нужен период (от 1 ден до една година).

? Застраховка при туризъм и спорт в България на Кю Би И

На Broko все още не можем да ви предложим сравнение на цени и условия, но пък винаги можете да ни питате за планинска застраховка

Броко новини