Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: С Армеец Солидарност по- евтино с кола извън страната

Освен текущите преференциите по каско и гражданска отговорност от 17.05.2010г. Армеец прави автомобилните си застраховки още по- атрактивни.

Армеец солидарност

„Армеец солидарност” е новото предложение на компанията. Продукта представлява допълнителна опция за разширение на покритието при пътуване в чужбина. Преназначен е за лица сключили гражданска отговорност с отстъпка (за управление на автомобила само на територията на България) и каско. За тези клиенти Армеец предлага възможност за издаване на сертификат Зелена карта за срок от 1 месец, без да е необходимо да се доплаща цялата, предоставената при сключване отстъпка за територия.

Разширението на покритието по гражданска отговорност е за всички страни членки на споразумението „Зелена карта”. Заедно с него се предоставя безплатно покритие за чужбина и по каско.

За кои МПС-та?

"Армеец Солидарност" е предназначен само да леки автомобили, товарни до 3,5т, мотопеди, мотоциклети, багажни и къмпинг ремаркета.

Колко струва?

Цената за едномесечния сертификат Зелена карта варира между 15лв. и 35лв. в зависимост от вида на превозното средство.

За наши клиенти

Ако предпочитате към Вашата полица гражданска отговорност с Армеец, поръчана през www.broko.bg, да бъде издаден едномесечен сертификат Зелена карта, Моля посочете в полето за „Бележки” на секцията за доставка или изпратете с e-mail на office@broko.bg :началната дата на валидност сертификата иимето на собственика на колата на латиница (по начина по който е изписано в регистрационния талон на автомобила).

Начална дата на валидност на сертификата може да бъде всяка дата след началото на валидност на полицата. Към договорената с нас премия по гражданска отговорност за разширение на покритието ще бъде добавена сумата от 17лв. за леки коли до 2000 куб.см. и 27лв. за автомобили с двигател над 2000 куб. см.

Броко новини