Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Шарено за Великден и на Broko

Честит Великден! Падна ли ви се най- здравото яйце? ;)

Първият работен ден след празници е изключително стресов. Нека мине по вода за всички работещи. На почиващите още: Завиждаме Ви на късмета!

Видяхте ли колко шареничко стана при нас? По великденски. Дано ви допада защото доста се постарахме.

Какво е новото?

Цъкачката за гражданска отговорност разбира се!

Много по умна е от преди. И смята по- вярно. Проверете кажете)!

Като всеки нов софтуер е възможно и при нас нещо да се чупи- извинете ни в аванс! Вероятно има детайли, които сме пропуснали. Ако видите такива- не ни спестявайте критики! Да ви слушаме е нашия начин да станем по- добри.

Информацията за продукти

Винаги сме казвали, че добрата застраховка е тази която върши работата за която се купува. Затова държим да знаете всичко за продукта в аванс. Информацията за продуктите, които предлагаме сме подредили (и ще допълваме във времето) за да бъдат важните неща лесно откриваеми и ясни.

И още...

Ако нещо пропускаме или ни питате- го слагаме на Питай Broko.

Разбира се ще продължаваме да разказваме за всичко ново от пазара в новините. Ще обобщим и това което сме пропуснали да ви кажем до сега за промените по гражданска отговорност. Има доста…

Знаете, че имаме своя позиция за всичко което се случва. Не сме конформисти и не пестим критики, ако считаме, че нещо не е както би трябвало да бъде. Всичко това си остава в коментарите.

Имаме си и тотемче- броко-веца в оранжевата коса. Кой каза че застраховането трябва да бъда скучно!? Онлайн не е. :P

„Моето Broko” временно няма да бъде достъпно, докато качим новия интерфейс. И там сме ви подготвили доста приятни изненади.

Е… остава да доподредим новата си уеб къща.

Броко новини