Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Спираме ХДИ. Застрахователят няма да сключва нови полици.

Ако не бяха двете нови тарифи от Дженерали и Виктория за гражданска отговорност и удължаването на промоцията по задължителната застраховка до 17.05.2015г. от Булстрад, щяхме да приключим деня с новината:

ХДИ спира сключването на нови полици от 01.05.2015г. за всички линии бизнес

Причината. Talanx International- компанията майка на ХДИ продаде бизнеса си в България и Украйна на Евроинс Иншурънс Груп. Днес е официалният последен ден за нов бизнес на ХДИ. От утре 01.05.2015г. застрахователят няма да приема сключването на нови полици. Това е валидно за всички видове застраховки!

Възможностите за издаване на електронни полици ще бъдат технологично ограничени. Ако все пак ви предложат сключването на нова застраховка от ХДИ (имуществото и каското при тях са валидни и на химизирани бланки)- отказвайте. Предлагащият не знае какво прави или се опитва да ви измами!

сравни сега

Вече сключените застраховки ще продължават да бъдат обслужвани както до сега

Ако вече имате полица от ХДИ- промяна няма. Имате същите възможности както до сега- дубликати на стикери, зелени карти, анекси за промяна, всичко остава както е.

В офертата ни за гражданска отговорност останаха 14 застрахователя.

Стискаме палци Асет Иншурънс да са по- бързи с решението си за работа с брокери за да продължим с разнообразието на ниво 14. Както върви синхронизацията в условията на Дженерали и Виктория сме на път да свалим броя с още едно…..

Броко новини