Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Срокът на промоцията по гражданска отговорност при Булинс, Олимпик и Лев Инс изтече. Числата неофициално остават същите. Новата дата при Булстрад е 17 май.

Срокът на промоцията изтече. Числата остават неофициално същите при Булинс, Олимпик и Лев Инс

04.05.2015 мина. Тази дата беше обявена като крайна на промоционалните условия по гражданска отговорност при Булинс, Олимпик и Лев Инс. Официална информация за удължаване на кампаниите няма. Системите на тези застрахователи обаче връщат валидните до вчера цени.

Няма да върнем и ние числата от преди промоциите (които би трябвало към момента да са валидни). Ако обаче при издаване на полица по ваша поръчка се окаже, че има промяна за която не сме уведомени, ще уточним това при потвърждението на поръчката.

Ако сте позабравили какво промениха тези застрахователи за срока на промоцията, припомнете си го (Лев Инс, Булинс и Олимпик). Условията си заслужават.

сравни сега

За разлика от тях

Булстрад премести новият край на промоцията си по гражданска отговорност до 17 май

Освен по атрактивните цени имате и безплатна зелена карта с покритие на Турция и Македония.

Между другото установихме, че срещате затруднения в планирането на разхода за гражданска отговорност за година напред. Освен сравнението онлайн, отговаряме и по телефона. Не пречи да разгледаме заедно офертата за вашата кола. Най- малкото допълнително мнение не е излишно!

Имате цените. Питайте, ако искате да сравняваме заедно.

Броко новини