Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Цял ден картички, след 17.00 нови тарифи

Е това е деня на онлайн брокера преди Коледа. И докато в нормален петък е някакси поносимо щото работим и в събота, на 23.12.2015г. идва в повече.

Цял ден картички, след 17.00 нови тарифи

След като цял ден си разменяхме благопожелания със застрахователите, след 17,30 ни върнаха тарифи. Това е причината да спрем или оставим без хпредложената промяна няколко компании. Да са се сетили по- рано. Ако остане време може и да ги покажем преди първия работен ден.

Какво може би пропускате?!

  • Булинс: Някаква промоция. Числа официално няма. Качили са си ги на интранета. Явно не искат да ви го кажем или просто са пропуснали верния файл. Вярната слетка ще видите най- рано в понеделник онлайн.
  • Дженерали: допълнителни изисквания за юридически лица от северна България. Нямам да пипнем интерфейса. Ще ви говорим по телефона в понеделник, ако влезете в този специален случай.
  • Лев Инс: Нова тарифа. При еднократно плащане изглежда еднаква. Ще ги оставим и без това на вноски почти не продаваме.
  • Уника: Нова тарифа. На пръв поглед става леко по- скъпо. С малко, но числата са доста за сравнение на око и ги спираме.

Извинете ни за неудобството. Явно застрахователите нямат никаква представа как работи „онлайн застраховането“ или просто не искат в четирите почивни дни всеки втори българин да може да види какво се случва с цените му за гражданска отговорност.

И понеже тази практика не е от вчера, от нова година ще направим разлика между предвидливите и другите застрахователи. Който си праща тарифата на време, ще стои със звездичка до следващата промяна. Така ще знаете, кой държи да получавате информацията на време. И заедно с онлайн застраховането ще въведем и онлайн репутация.

Застрахователи, ако искате промените ви да се появяват почти веднага, пращайте ги и на office@broko.bg. Не винаги лицето за контакт при нас е на разположение да препраща мейли в реално време. В тарифата тайни няма, в условията и промените по продукти също. А пък предоставянето на информация от нас онлайн, към всеки с интерес към вашите застраховки, е напълно безплатно.

Броко новини