Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: 2- та лева гаранционна вноска за НББАЗ качиха цената на гражданската отговорност

Спомняте ли си допълнителния фонд за който заговорихме в началото на май? Този, който автомобилните застрахователи решиха да набират за да гарантират плащанията си по щети в чужбина.

Допълнителни 2 лв. гаранционна вноска към всяка полица по гражданска отговорност

За кратко допълнителната двулевка се появи като надбавка в тарифата на Булинс. Информация за повишение на цената на задължителната полица получихме и от Евроинс. Последващите промени на цените и при двата застрахователя поразмиха добавката. А като съдим от поведението на останалите застрахователи (Следете новините ни по- късно днес. Доста нови промоции и цени сме ви качили), твърде вероятно при почни всички допълнителния резерв ще се финансира от други източници, различни от премията по гражданска отговорност.

Казваме почти, защото новите ценови условия на Уника силно напомнят на вноската за НББАЗ

2 лв. отгоре по гражданска отговорност

Новите цени са в сила от вчера 04.07.2013г. Имате ги онлайн за сравнение. Разликата е само една- 2лв за почти всички категории МПС-та и периодичност на плащане на премията. Сред малкото изключения са най- малките леки (до 1300 кубика), при които цената остава без промяна.

На фона на многото течащи промоции, промяната на Уника, праща офертата на компанията с "цени за България", по- назад в предложението ни за подновяване. Допускането на разсрочено плащане на премията със зелена карта обаче оставя Уника в топ класацията за определени тарифни категории пир две и повече вноски.

Промените около гражданската отговорност на Уника не спират само с цената

По детайлно зониране на страната

Регионите стават вече пет. София е традиционно най- скъпа. Румъно- опасните региони вече обхващат почти всички области около двата моста на Дунава. Междинните нива са за Варна и Перник. Пловдив и Бургас получават собствени цени, леко по- високи от най- ниските по тарифа.

Качили сме цените. Сравнявайте

Извън гражданската отговорност от Уника

Промоцията по каско 3-5=5-8 се удължава за пореден път до края на юли.

Вече знаете как тази формула излиза вярна.

Със същият срок е и промоционалното предложение за застраховка на домашно имущество.

У дома и щастлив с 15% допълнителна отстъпка

Броко новини