Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: По- евтино за България по гражданска отговорност до края на февруари

Май всички вече забравиха медийните слухове от есента, че гражданската отговорност ще поскъпва?! Разбира се, че ще стане но… не точно сега. Поне до март сме гарантирали добри оферти. Продължаваме с Уника и промоционалното им предложение за 28.01.2013.

Гражданската отговорност става по- евтина при отстъпка за България

Средно 4,5% по евтино е предложението на Уника за задължителната застраховка на леки коли от понеделник. Офертата важи само при ползвана отстъпка за управление на превозното средство на територията на страната. С право на по- ниската цена са всички- млади, стари, с фирмени или частни коли. Може да се ползва при всички варианти за плащане- еднократно и разсрочено.

Точният процент на понижение варира между тарифните категории и региони. Логично най- висока е редукцията (между 4,17% и 4,91%) при плащане на една вноска. При вноски през 6м отстъпката е между 3,57% и 4,85% надолу. Плащането на четири е около същите нива с изключение на най- евтиния регион и възраст. За тях новите цени са с малко над процент по- ниски.

Кое е важно да се знае за гражданската отговорност в Уника

Застраховката се продава със и без отстъпка за България. Ако ползвате ниските цени преди първото излизане зад граница дължите доплащане на разликата, независимо дали се издава или не към полицата зелена карта. Сертификатът е безплатен. Разширените на покритието на всички страни членки на споразумението зелена карта- също.

Уника, наред с Армеец, ДЗИ, Дженерали и Лев Инс са сред компаниите при които полицата при със зелена карта може да се плаща разсрочено.

Промо офертата е валидна до 28.02.2013г.

Новите числа изместват напред предложението на Уника. Дали успяват да грабнат вниманието ви за подновяване??

Броко новини