Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: Промоцията по гражданска отговорност свърши. Каското остава с преференции и през април

Донякъде познахме. Ще видим и колко ще удържи непознаването :)

Преди два месеца се обзаложихме, че промоциите по гражданска отговорност ще спрат до началото на април. Донякъде е защото само Уника официално върна числата от последната тарифа.

Остават ли промоциите по гражданска отговорност през април?

Неофициално (защото все още сме го получили) Виктория ще удължи срока за ниските цени по гражданска отговорност до края на април. Доколко ще се окаже така, ще видим през новата седмица. Това е причината все още да виждате старите цени?.

ДЗИ имат още 7 дни от първоначално обявения срок.

При Булстрад нещата стоят интересно. Първоначалната им кампания беше до края на февруари. Застрахователят тихомълком остави цените валидни за по- дълго, неопределено колко.

С колко постъпва гражданската отговорност при Уника?

Реално постъпване няма. Компанията остави в сила декемврийската тарифа, която беше валидна преди промоционалното предложение.

Цените за гражданска отговорност са различни само за леки коли при включена отстъпка за управление на превозното средство само на територията на страната. Спрямо промо офертата, числата са със средно 5% по високи. Гражданската отговорност със зелена карта остава без промяна.

Наред с промяната в цените Уника въвежда и наказателно оскъпяване за виновно причинени ПТП-та. Първото е "безплатно". При две и повече- цените стават поне четворни. Спрямо други застрахователи давността при Уника не е от значение. Оставате на скъпата тарифа независимо от това кога са били произшествията.

Новите стари цени са вече онлайн. Сравнявайте?. (и внимавайте с верните отговори. Софийските ПТП-та могат да бъдат проверени и онлайн)

Каското остава на промоция

Гражданската се връща на ниво за отскок, но пък каското при Уника остава на промоция. Условията са без промяна. И двете преференции са в сила до края на април.

? Промоционалните предложения по каско на Уника.

Броко новини