Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: 15% са малко! 35% става промоционалната отстъпка по застраховка У дома и щастлив

Е това е! Заприличваме на рекламно табло на Уника. Но какво да се прави, като ни дават поводи, които не са за подминаване. Ще обобщим набързо:

Кога и за какво да не пропускате Уника при сравнение?

За гражданска отговорност

От петък цената за гражданска отговорност стана доста интригуваща. Няма отстъпка за България, а числата не са за пренебрегване ако не държите на покритие за трети страни (зелена карта). Ако сте над 40 или ще подновявате гражданската отговорност за фирменото МПС не може да останете безразлични.

За да сме по убедителни в офертата си от Уника ще добавим и безпристрастното ни сравнение на всички останали застрахователи, които предлагат покритие по задължителната застраховка и разбира се- безплатна доставка до един работен ден. Ако все още се колебаете дали онлайн или да се поразходите до офис, имайте предвид че нашите полици можете да проверите веднага след като ви информираме, че са издадени. Така можете да сте повече от сигурни какво получавате преди да сте го платили.

За имуществена застраховка на първи риск

Втората оферта от Уника е с промоционално намаление от 30%. Валидно е за цялата 2014г. Нелошо предложение е полицата на първи риск. Единственото на пазара е, което покрива и грабеж, а едно от малкото на лимит с които е възможно застраховането на кражба с използването на техническо средство.

Годишната промо оферта на Уника включва и 15% намаление на голямата полица (имуществена застраховка по действителна стойност). От днес обаче това предложение става още по атрактивно.

-35% по застраховка У дома и щастлив

Допълнителната отстъпка е валидна до 31.05.2014г. След тази дата до края на годината намалението ще е на старите -15%.

Между другото края на май е критична дата за две други промоционални предложения- на Армеец по Защитена Фамилия и Лев Инс с Мегапротект.

Имате цените онлайн, поразцъкайте.

У дома и щастлив на Уника не еднократно сме коментирали. Добра застраховка, която

  • Няма подзастраховане ако избраната застрахователна сума е над 50% от действителната стойност на имуществото;
  • В покритието влизат всички обичайно застраховаеми имуществени рискове, включително и нетрадиционни такива (като злополука на членовете на семейството или покритие на домашен любимец).
  • Става за банка;
  • Покритието за кражба е без задължителен опис.

Нямате тези цени онлайн, но пък нищо не пречи да ни питате нали?!

Броко новини