Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: 30+ и фирми с промоционално намаление за гражданска отговорност до края на септември

Краят на септември става критичен и за още едно предложение. Идва от Уника и е в сила от днес.

Промоционално по- ниски цени за гражданска отговорност фирмени коли и на лица над 30г.

Разликите са само при леките коли за покритие на задължителния обхват (Европейска икономическа общност, Сърбия, Андора и Швейцария), ако собственикът на МПС-то е фирма или физическо лице над 30г. На по- ниски цени за гражданска отговорност може да се радва почти цялата страна с изключение на областите Видин, Враца, Монтана, Русе, Добрич и Силистра. За почти всички тарифни категории намалението е с до двайсетина лева. Най либерални с отстъпките си Уника са за софиянци над 30г. за които разликите в минус достигат до драматичните 132лв.

Определено им се получава, защото за по- малките обеми на двигатели цената на Уника за гражданска отговорност с покритие на задължителния обхват твърдо се намества първите три предложения.

Проверете сами успяват ли да впечатлят за вашата кола.

Условията на Уника за гражданска отговорност

Извън общите правила за пазара- безплатна зелена карта за който иска за задължителния обхват, при Уника има още две особености.

Плащането на премията може да се разсрочва и при разширеното покритие (за него имате незадраскана зелена карта). Ако обаче уговорите цената на вноски и след началото на полицата решите да разширите за трети страни, освен доплащането за по- широкия териториален обхват, следва да внесете и непогасените вноски по полицата.

От значение за цената е и престоя зад граница. При Уника е формално прецизиран с въпроса „За колко време през предходната една година?“. Ако е над 5дни носите по- висок риск за застрахователя. Как може да се удостовери доколко вярно сте отговорили на този изричен въпрос при свободата на предвиждане в рамките на ЕС ни е трудно да предполагаме, но… бъдете коректни! Нали очаквате същото и от вашия застраховател. Конкуренцията държи цените близки и най- малкото не пречи.

Имате числата. Посравнявайте!

Броко новини