Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: Евтино за къщата и каското. Промоцията по гражданската отговорност спира

Е толкова новини на едно място за една компания не сме имали май. Неприятната най- напред, защото като изключим разликата в плюс при цената за гражданска отговорност всички останали застраховки остават на промоция.

Промоцията по гражданска отговорност спира утре

Ако до сега варненци не се е възползвали от хот офертата ни за 30+ имат точно два дни да го направят. На 31.10.2013 в 17.00 връщаме старите цени на Уника от преди промоцията. Компанията официално заяви тези дни, че няма да предложи удължение.

Това не е толкова лоша новина, но… ако Уника държи сега най- ниската цена за вашата кола- Не я изпускайте!.

Може да се подвовява с до 3 месеца по- рано!

Вижте къде точно ще скочи цената за гражданската отговорност при Уника от ноември.

Казахме нелоша, защото част от промоциите при други компании, които изтичат до края на месеца ще бъдат удължени! Следете новините за подробности.

Втората важна новина от Уника, свързана с гражданската отговорност е въвеждането за ограничения при плащане на поредна вноска и издаване на зелена карта.

Плащането на поредна вноска и зелената карта- само от издателя на полицата

Ако до сега сте имали навика да плащате където ви е удобно поредната вноска, независимо от това кой е сключил застраховката- вече няма да може. Застрахователят изрично забранява на всички посредници

  • да инкасират поредни вноски при разсрочено плащане,
  • да събират доплащане на отстъпка за управление само на територията на страната ида издават зелена картна (четете го да предоставят разширение на покритието по гражданска отговорност за трети страни),
  • по полици, които не са издадени от тях.

Ако брокерът, сключил застраховката не ви кефи вече, не можете да го намерите или каквото и да е друго- отивайте в офис на Уника. Друг посредник няма да може да довършва чужда работа.

Каското и двете застраховки за домашно имущество остават евтини

Промоцията по каско валидна още месец

Това определено вече не е новина, защото се случва всеки месец в последните почти две години. Споменаваме го само за да актуализираме крайния срок. И двете промиции остават валидни:

  • София, областта и Варна на цени на по- евтин регион
  • Тарифата за възраст 3-5 може да се ползва за коли на възраст 5-8.

Новина не е намалението на цената по застраховка У дома и щастлив

-15% отстъпка по застраховка на имущество до догодина

Напомняме, че вече тече промо кампания на Уника по малката полица. Намалението е с 30%.

А това са цените.

Добавяме още една чудесно предложение. С 15% по евтина ще остане и застраховката У дома и щастлив. Срокът на преференцията е удължен до 31.12.2013г. Припомняме, че застрахователят пипна леко условията в края на септември. Прецизирани са видовете имущества при определяне на подлимитите за част от рисковете. Ако подновявате обърнете внимание доколко разликите ви засягат.

Водоемите вече са без значения за покритието на водните рискове, така че… няма да хвалим У дома и щастлив. Предимствата ги знаете! По- важните:

  • Без отчитане на подзастраховане, ако избраната застрахователна сума е над 50% от действителната стойност на имуществото.
  • Кражбата е без опис;
  • Полицата става за банка;
  • Единствената имуществата застраховка на пазара, с която покрай къщата, печката и телевизора, застраховате и домашния любимец.
  • Богат избор от рискове, без изключения от стандартните застраховаеми за домашно имущество.

Офертата за застраховка на домашно имущество към вас определено не бива да пропуска Уника.

Броко новини