Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: Малката полица за къщата с 30% намаление до края на годината

Айде да преброим промоциите на Уника:

  1. гражданска отговорност- по- ниски цени (процентът варира, затова не уточняваме) и най- изгодна оферта за Варна 30+ до 1600 кубика. На разположение до края на октомври?;
  2. каско- валидни са и двете кампании, за които неведнъж сте чули от нас. По- ниски цени за София (вкл. и областта) и Варна за юридически и физически на възраст до 25г. и опция две- премията за коли на възраст между 5г. и 8г. е на нивата на тези между 3г. и 5г. Може да се ползва до края на октомври.
  3. застраховка на имущество с „У дома и щастлив” с -15% от стандартната цена също до края на месеца.

Нещо да ви липсва? Преференции и по малката полица за къщата, разбира се!

Все пак ако не искате да мислите доколко добре преценяване действителната стойност при сключване или път просто ограничавате разхода за имуществени застраховки за тази година, покритието на лимит с клауза на първи риск е повече от добро решение.

Какво е имуществена застраховка с клауза на първи риск?

Малката полица с 30% намаление до края на годината

Преференцията е в сила от началото на месеца и на разположение за цели три до 31.12.2013г. И най- важното имате цените онлайн и пълните условия на всички имуществени покрития на първи които предлагат нашите застрахователи. Само така сравнението на офертите е лесно.

Ние сме длъжни да подчертаем приятно различното в продукта на Уника.

? Малката полица на този застраховател е единственото предложение с покритие на лимит и първи риск с което са обхванати рисковете кражба чрез взлом, кражба с използване на техническо и грабеж.

? Малката полица на Уника е едно от редките предложения при които стъклата са с покритие на база всички рискове и това условие е включено в основния пакет рискове по полицата.

Как се предлага имуществената застраховка на първи риск?

Лимитите

Застрахователната сума (лимита) за недвижимо имущество избирате вие, като горната граница не може на надвишава 50 000лв. Движимото имущество е ограничено до 10 000лв.

За суми до 30000 застрахователят има готови пакети от лимити по видове имущество. Ако комбинацията не е удачна за вашия случай имате свободата да избирате свои. Съвет от нас: Не го правете- на пакет излиза по- евтино.

Рисковете

Базовото покритие е за повечето застраховаеми при къщите рискове- пожар, природни бедствия, аварии, кражбите и злоумишлени действия на трети лица. За всеки от тях отговорността на застрахователя е до размера за избрания лимит. Изключение са кражбите (в трите разновидности) с подлимит от 50% от избраната сума за движимо и стъклата за всички рискове с лимит от 5% от застрахователната сума за движимото.

Земетресението се избира отделно. Лимитът е за общата сума на движимо и недвижимо имущество. Има самоучастие от 2%. Цялата страна е в една земетръсна зона. Допълнителни опции имате и за покритие на рисковете късо съединение и отговорност към трети лица.

Цената

С 30% намаление си заслужава. Особено ако кражбите са ви приоритет.

Проверявайте (с една трето по- евтино е вече)

И да напомним! За да си настроите полицата с лимитите които ви пасват най- добре, проверете бутон ?. Освен пълната информация какво точно получавате като покритие на ?, можете и да променяте лимити по видове имущество и рискове.

Броко новини